Hva er installasjonsprosessen for kjøkkenskap

- 2022-03-23-

1. Installasjon av base cabinet


Først og fremst er gulvskapet installert. Du ønsker å rengjøre gulvet for å sikre at skapet kan være i nivå med gulvet, eller mellomrommet mellom skapdørene kan ikke balanseres. L-formet underskap strekker seg til begge sider med rett vinkel som referansepunkt; U-formet underskap strekker seg til begge sider fra to rette vinkler etter å ha blitt plassert i rekkefølge i midten. Etter at bakkeskapet er plassert, skal det nivelleres ved å justere nivået for å sikre at skapet er nært skapet.


2. Montering av hengende skap

Etter at installasjonen av bakkeskapet er vellykket, installer det hengende skapet. Vær oppmerksom på høyden når du installerer skapet, som er praktisk for daglig bruk. Vanligvis er avstanden mellom skapet og gulvet 65 cm. Hengende skapinstallasjon må også koble skapkroppen for å sikre tettheten til hverandre. For å gjøre skapet vakkert, er det nødvendig å justere nivået på skapet etter installasjon.3.MonteringKjøkkenbenkeplate

Benkeplaten på skapet er laget av flere steinbiter. Vær oppmerksom på tiden og mengden lim når du installerer. Vanligvis tar det en halvtime om sommeren og 1-1,5 time om vinteren. Etter liming, poler og poler overflaten for å gjøre den vakrere.


4. Installasjonsmaskinvare

 

Etter at skapets hoveddel er installert, er det installasjon av kran, maskinvarevask, trekkkurv, etc. Under installasjonen av trekkkurven skal det tas hensyn til å unngå fall av sagflis, etc.; under installasjonen av vannbassenget skal det tas hensyn til problemet med vanninntrengning; for å hindre vannlekkasje skal det tas hensyn til tetting ved sammenkobling av rørledning og vannbasseng.


5. Installasjon av komfyrapparater

Når du installerer kjøkkenhetten og kjøkkenhetten, vær oppmerksom på høyden, som er praktisk for daglig matlaging og å ta med ting. Vanligvis er avstanden mellom ventilatoren og ventilatoren 75 cm til 80 cm, og husk å justere de to.


6. Juster skapdøren

Etter installasjonen, juster skapdøren for å sikre at det ikke er noe unormalt mellomrom. Sjekk til slutt skapet og rengjør kjøkkenet.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

kjøkkendesignsenter

kjøkken skapdører priser

gjør det selv kjøkkenskap

ferdiglagde kjøkkenskuffer

italiensk kjøkken