Velger du et rett dørpanel til kjøkkenet for å matche din husstil

- 2021-12-22-

Kjøkkenet er der vi lager mat. Et vakkert kjøkken vil ikke bare bringe et godt humør til kokken, men til og med få husmødre til å bli forelsket i kjøkkenet.


Dørpanelet på kjøkkenskapet påvirker kjøkkenstilen. Er du i tvil om variasjonen av dørpaneler?


De moderne minimalistiske dørpanelene er så detaljerte?

Etter langvarig observasjon fant Xiaoli ut at moderne minimalistisk stil og europeisk stil er foretrukket av mange eiers venner. Så i tilfelle av ferdigstillelse av kjøkkenstilen, valgte du riktig dør?


1. Moderne skap i enkel stil


Egnet for moderne og enkle skapdørpaneler er dørpaneler med dobbel finish, malte dørpaneler, lyse støpte dørpaneler, moderne enkle plastdører, glassdørpaneler, dørpaneler i metallpanel, de tre første er mer vanlig å bruke.


Melamin dørpanel

all kitchen cabinets

Det doble finerpanelet kalles også melaminplate, som er laget av massivtre sponplater som basismateriale, og melaminfinermaterialet på begge sider er dannet ved én varmpressing.


Fordeler: flat overflate, ikke lett å deformere, slitesterk og korrosjonsbestandig. Økonomisk og praktisk, høy kostnadseffektivitet.


Ulemper: prosessen er enkel, formen er ikke rik nok.


Malt dørpanel

ready built cabinets

Malte dørpaneler er laget av høykvalitets miljøvennlig fiberplate med middels tetthet som basismateriale, og importert high-end bilmaling brukes som dørpanelfinish, og males og sprøytes gjennom seks til ni ganger med sliping, grunning, tørking, polering og høytemperaturbaking. Laget.


Fordeler: nydelig farge og mote, glatt overflate, god finish, sterk anti-fouling evne, lett å rengjøre; overflatemaling kan effektivt vanntett, fuktsikker, uten kantbånd; ingen oljepenetrering, ingen falming.


Ulemper: Frykt for støt og riper, trenger tålmodighet og omsorg.Termoformet dørpanel

pre made kitchen units

Støpt plate kalles også plastplate. Det er et brett laget av tetthetsplate som basismateriale, og overflaten er laget av vakuumblister eller en sømløs PVC-filmpressingsprosess. På grunn av sin rike farge og realistiske trefarring er panelet svært plastisk. .


Fordeler: ingen sprekker, ingen deformasjon, ripebestandighet, varmebestandighet, flekkmotstand, anti-fading og lettstelt.


Ulemper: kan ikke være i kontakt med eller i nærheten av høytemperaturobjekter i lang tid.2. Europeisk og kinesisk stil skap


Valgfri plastdør, overbygd dør, karmdør i heltre. Prisene på disse kategoriene er høyere enn én. Effekten av dekorasjonen er også god.

Grunnmaterialet til plastdøren og dekkfilmen er plater med høy tetthet


Grunnmaterialet til plastdører og belagte dører er plater med høy tetthet. Priser av god kvalitet vil være relativt høye. I utgangspunktet kan det sees av kvaliteten på plastfilmen og effekten av plast. Det er ikke en liten bit av god blemmeeffekt, det vil si at støvet dekkes av filmen.PVC

all kitchen cabinets

PVC dør, PVC


Dør i heltre

ready built cabinets

Karmdør i heltre, prisen er høyere. Effekten er god og karakteren er høy, den må vedlikeholdes godt. Ellers sprekker det heltre dørpanelet lett på grunn av temperatur. Temperaturforskjellen i nord er stor, og det anbefales ikke å bruke heltre dørkarmer.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

alle kjøkkenskap

ferdigbygde skap

ferdiglagde kjøkkenenheter

kabinett hjem

grunnleggende kjøkkenskap