Hva er det beste alternativet for kjøkkenskapskrotten

- 2022-03-25-

Det finnes mange materialer for skapplater. Kjøpmannen og du anbefaler flere typer, men du er fortsatt forvirret, så du vet først at forskjellen mellom platene er mer pålitelig. For tiden er de mest brukte skapskapene flerlags massivtreplater og heltre sponplater, men jeg vet ikke om det er bedre å bruke massivtre flerlags- eller sponplater. Hva er forskjellen mellom flerlags massivtreplater og massivtre sponplater? Etter å ha popularisert disse kunnskapspunktene, tar du en titt på skapene i ditt eget hjem?


Skap CARCASE materialeKryssfiner


Råmaterialet til flerlags massivtreplaten er roterende skjærefinér av treet med stor diameter, noe som betyr at råvaren er nærmest massivtreen, og kvaliteten på den ferdige platen er lettere å kontrollere. Den er laget av tre- eller flerlags finér eller finer ved høytemperatur- og høytrykks trelim, supplert med polymerlim, og overflaten er laget av høykvalitets massivtrefiner eller teknisk tre. Regnes til produksjonsprosessen.


ki cabinets


Kryssfiner har egenskapene til ikke lett å deformeres og den utmerkede ytelsen til å justere innendørs temperatur og fuktighet. Etter melaminfinishen har overflaten på brettet tekstur og følelse av naturlig og ekte tre.


Sponplate

cheap kitchen cabinets near me

Sponplater er en slags sponplater. Den er laget av tre eller andre trefibermaterialer. Den er laget av fine trefibre på begge sider og lange trefibre er klemt mellom dem. borde. Hardheten er ikke like sterk som kryssfiner, men skapene laget av disse to platene er ikke enkle å deformere.


Kryssfiner fordeler og ulemper
Selvfølgelig er det mange fordeler med massivtre sponplater, bred plateoverflate, glatt og glatt utseende, ingen knuter, insektøyne og anisotropi, ingen vridning, ingen sprekker, høy fysisk og mekanisk styrke, vertikal og horisontal styrke er like, akustisk , anti-mugg, økonomisk, termisk isolasjon, etc. kombinerer mange fordeler og en, og spikerholdbarheten er en av de beste i lignende produkter.


KRYSSFINER PK massivtre MFC


Sammenlignet med MFC vil PLYWOOD bruke mindre lim, fordi flerlags massivtreplaten er laget av lagdelt finerlim og trykksatt, som bruker mindre lim og er lett å kontrollere med tanke på miljøvern. Sponplaten har en stor mengde lim, og miljøytelsen til sponplaten er fortsatt dårligere enn den til flerlags massivtreplaten.


Hvis du er i en provins med mye regn, må du velge et godt merke av vanntett og fuktsikkert brett. Flerlags massivtreplater har god vanntett og fuktsikker ytelse. Nå velger mange forbrukere flere flerlags massivtreplater, mens de streber etter miljøvern. Garantert kvalitet. Når det gjelder valg av flerlags- eller sponplater for skap, tror jeg at du har din egen besluttsomhet, og det er min glede å hjelpe deg!
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

ki skap

billige kjøkkenskap i nærheten av meg

overskap på kjøkkenet

kjøkken pegboard

billig skap