Hvordan vedlikeholde lakkdøren i kjøkkenskap

- 2022-03-30-

Hvordan vedlikeholde dørene til malingsskap? Faktisk er dette problemet fortsatt veldig enkelt, men det er fortsatt mange venner som ikke er klare. I dag vil jeg fortsette å dele med deg noen få vedlikeholdsmetoder. Alle må huske å vedlikeholde riktig!


Hvordan vedlikeholde dørene til malingsskap?


1. Forhindre syre- og alkalikorrosjon: Under bruksprosessen, prøv å unngå at sure og alkaliske stoffer kommer i kontakt med overflaten på hele skapdøren, for ikke å korrodere malingsfilmen på hele skapdøren. Hvis du ved et uhell søler soyasaus og eddik på overflaten av døren Tørk av med en ren bomullsklut og litt vann.


Vedlikehold av skapdører


kitchen kitchen cabinets


2. Unngå direkte sollys: Malingsfilmen på malingsdørpanelet til hele skapet vil endre farge på grunn av høy temperatur, så prøv å unngå direkte sollys fra hele skapdørpanelet.


3. Anti-ripe: Tykkelsen på malingsfilmen på overflaten av den malte døren til hele skapet er ca. 0,3 mm. Den er redd for støt og riper. Når den først er skadet, er den vanskelig å reparere og må erstattes som helhet. Derfor bør det utvises forsiktighet under bruk, og skarpe gjenstander bør ikke brukes til å skrape opp overflaten på dørpanelet under bruk.


Vedlikehold av skapdører


brown kitchen cupboards


4. Anti-støt: Hardheten til malingsfilmen til høykvalitets maling over skapdøren er omtrent 2 timer, mens overflatehardheten til malingsskapet til hele skapet Meijia kjøkkenskap kan nå mer enn 3 timer, noe som kan unngå skade på den generelle situasjonen.


5. Rengjøring: I den daglige bruksprosessen er det vanskelig å unngå oljedamp på kjøkkenet. Når det er oljedamp og oljeflekker på overflaten av dørpanelet, kan du tørke av det med vaskemiddel. Tørk av med en ren bomullsklut med vaskemiddel: vann=1:10.


Husk ovennevnte 5 punkter for vedlikehold av malingsskapsdørpanelene. Det er også veldig enkelt. Alle bør ta hensyn til det. Hvis du vil vite mer informasjon om boliginnredning, fortsett å følge med på nettsidenwww.jshouseholdcabinetry.com.




(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

kjøkken kjøkkenskap

brune kjøkkenskap

kjøkkenskap i nærheten

lager hvite kjøkkenskap

kjøkkenskap butikker i nærheten av meg