Er det greit å bruke Akryldør på kjøkkenet

- 2022-06-29-

Akrylplate egenskaper:


1. Utmerket gjennomsiktighet av akrylplate. Fargeløs transparent plexiglassplate med en lysgjennomgang på over 92 %.


2. Utmerket værbestandighet av akrylplater. Den har en sterk tilpasningsevne til det naturlige miljøet. Selv om den utsettes for sollys og vind og regn i lang tid, vil ytelsen ikke endres. Den har god anti-aldringsytelse og kan trygt brukes utendørs.


3. Akrylplate har god behandlingsytelse. Den er egnet for mekanisk bearbeiding og lett å termoforme. Akrylplate kan farges, og overflaten kan males, silketrykkes eller vakuumbelegges. 4. Utmerket omfattende ytelse av akrylplate. Akrylplater har mange varianter, rike farger og har ekstremt utmerket omfattende ytelse.


5. Akrylplate er ikke giftig. Det er ufarlig selv om det er i kontakt med mennesker over lengre tid, og gassen som produseres ved brenning produserer ikke giftige gasser.


6. Den lineære ekspansjonskoeffisienten til akrylplatestøpeplaten er ca. 7x10-5m/m.K. Akrylplatefunksjoner: Akrylplate har god værbestandighet og syre- og alkalibestandighet. Akrylplater har lang levetid, sammenlignet med andre materialer og produkter er levetiden lengre enn tre år. Akrylplate har god gjennomsiktighet. Akrylplate er 16 ganger mer motstandsdyktig mot støt enn vanlig glass, og egner seg for montering i områder som krever spesiell sikkerhet. Akrylplater har utmerket isolasjonsytelse, og akrylplaten er fargerik og lys, noe som er uten sidestykke av andre materialer. Akrylplate har sterk plastisitet, store endringer i form og enkel bearbeiding og forming.Hvorfor ikke anbefale akryl til skapdører


Akrylplater fordeler


1. Utmerket åpenhet


Fargeløst transparent plexiglassark med lystransmittans over 92 %


2. Utmerket værbestandighet


Den har en sterk tilpasningsevne til det naturlige miljøet. Selv om den utsettes for sollys og vind og regn i lang tid, vil ytelsen ikke bli endret. Den har god anti-aldringsytelse og kan brukes utendørs med trygghet.


3. God behandlingsytelse


Egnet for både maskinering og termoforming


4. Utmerket omfattende ytelse


Akrylplater har mange varianter, rike farger og ekstremt utmerket omfattende ytelse, noe som gir designere en rekke valg. Akrylplater kan farges, og overflaten kan males, silketrykkes eller vakuumbelegges


5. Ikke giftig, selv om det er i kontakt med mennesker over lengre tid, er det ufarlig, men det vil produsere formaldehyd og karbonmonoksid når forbrenningen er ufullstendig


6. Den lineære ekspansjonskoeffisienten til støpeplaten er ca 7x10-5m/m.K.Ulemper


Hardheten til akrylbordet er litt dårligere enn for kvartsstein, for eksempel grove gjenstander som gnis på bordet, noe som lett kan skade bordets lysstyrke. Høytemperaturmotstanden til den sammensatte akrylen er opptil 90 grader, og høytemperaturmotstanden til den rene akrylen er 120 grader, men den bør ikke utsettes for de varme gjenstandene i lang tid.


Sammendrag: Hvorfor ikke anbefale å bruke akryl til skapdører er alle falske anklager. Det er ikke noe praktisk grunnlag. Fordelene med akryl til skap oppveier ulempene. Akryl til skapdører er ok. Bruk den frimodig.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

husets kjøkkenskap

innebygde kjøkkenskap priser

kjøkkeninnredning

design av baderomsskap

hvor du finner kjøkkenskap