Hva er tipsene for bruk av kjøkkenskapet

- 2022-06-22-

1

Om sommeren er innetemperaturen mellom 25 og 35 grader, og mugg er lett å dyrke og reprodusere. Vær oppmerksom på å holde kjøkkenet ventilert og tørt. Det er best å ikke la mat og grønnsaker stå for lenge, og spise mindre rester over natten!

 

2 Det er mange insekter om sommeren, vær forsiktig med kakerlakker!

Redskapene og kjøkkenutstyret på kjøkkenet om sommeren er veldig lett å bli angrepet av kakerlakker og fluer. Derfor bør redskaper og kokekar på kjøkkenet oppbevares i et lukket skap og må vaskes før hver bruk.

 


3 Å sette kjøleskapet er ikke det samme som trygt!

Å sette mat i kjøleskapet er ikke alt. Bakterier kan ikke fryses i hjel. Det stanser bare reproduksjonen, og mange matvarer vil kryssinfisere i kjøleskapet!

Den riktige metoden er å lagre rå og tilberedt mat separat, med kokt mat på det øvre laget og rå mat på det nedre laget. Grønnsaker bør vaskes og legges i plastposer før de legges i. Ikke oppbevar mat i mer enn en uke.

 

4 Skrubb alltid vasken

Eksperter sier at den mikrobielle kapasiteten til bassenget er 100 000 ganger større enn på badet. Tenk hvor farlig bassenget er!

Den bør skrubbes ofte, og om nødvendig grundig rengjøring to ganger i uken. Fortynnet blekemiddel kan brukes her.

 

5 Vedlikehold bryterkontakten ofte for å unngå olje

Fordi kjøkkenet er et sted med høy temperatur, høy luftfuktighet og høy oljerøyk, må du ikke se bort fra bryterkontakten. Det anbefales å bruke en tørr fille til vedlikehold hver uke, rydde opp spillolje og kloakk, og prøve å bruke en lekkasjesikker sikkerhetskontakt.

 

6 Vær oppmerksom på rengjøring av gulvflisene

Det samler seg ofte oljeflekker i sprekkene i kjøkkengulvet. Ved rengjøring kan den fortynnede saltsyren dryppes på sprekkene i mursteinene, og da vil saltsyre avgi mange små bobler.

Etter noen sekunder, bruk en børste til å børste forsiktig langs sprekkene i klossene. Skitten i sprekkene på mursteinene kan enkelt fjernes, og deretter kan gulvet skylles med vann.

 


7 Mat bør oppbevares ved lav temperatur

Når maten tilberedes er det ofte vanskelig å spise alt på en gang. Hvis mat må oppbevares i 4 eller 5 timer, bør den oppbevares ved lav temperatur (nær eller under 10 grader). I tillegg skal ikke barnemat oppbevares.

 

8 la grønne planter komme inn på kjøkkenet

Å sette grønne planter på kjøkkenet kan avkjøle øynene.

Planter som krysantemum, lykketre, edderkoppplanter kan ikke bare rense luften, men har også livlige linjer, lyse farger og er fulle av vitalitet, noe som kan gi kjøkkenet en kjølig følelse og grønt.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

kjøkkenskapsmerker

tre kjøkkenskap priser

design av skapskap

sorte kjøkkenskap selges

kjøkkenskap og