Seks vedlikeholdstips for kjøkkenskap

- 2022-07-12-

kraftmaid

 Maintenance of customized cabinet door panel

1. Unngå at vannet på benkeplaten på skapet dykker ned i dørpanelet, ellers vil det deformeres etter lang tid.

2. Dersom dørhengsel og håndtak er løse eller gir unormal støy, skal produsenten informeres i tide for vedlikehold og justering.

3. Egendefinerte kjøkkenskap i heltre kan rengjøres og vedlikeholdes med voks. Tørk av krystalldørpanelet med en loklut dyppet i varmt vann eller nøytralt vaskemiddel.Tilpasset rengjøring av dørpanel på kjøkkenskap

1. Løselige vaskemidler er ikke tillatt for malte paneler.

2. Alle benzenløsningsmidler og harpiksløsninger bør ikke brukes som rengjøringsmidler for dørpaneler på kjøkkenskap.

wood kitchen cupboards


Tilpasset vedlikehold av kjøkkenskap

1. Lastekapasiteten til overskapet er vanligvis ikke like god som underskapet, så overskapet er mer egnet for å sette lette gjenstander, som krydderbokser og glass, og vekten er best plassert i underskapet .

2. Før serviset og andre redskaper settes inn i skapet, bør serviset og redskapene rengjøres og tørkes samtidig. De kan settes inn i det tilpassede skapet etter å ha blitt drenert.

3. Vedlikehold av maskinvaren i skapet kan kun tørkes av med en tørr klut. Vær oppmerksom på vanndråpen som er igjen på overflaten av maskinvaren eller forårsake vannmerke under daglig bruk. Når maskinvaren ikke brukes på lang tid, skal rustfast og smøremiddel påføres i tide.

4. Vannet


Rengjøring av tilpasset kjøkkenskap


1. Hver gang du rengjør vaskedelen av kjøkkenskapet, husk å rengjøre rørhalsen bak filterboksen sammen, for å unngå at oljesmusset samler seg opp og tykner lengre tid.


2. I lang tid er fett og skitt som har samlet seg i vanntankrørene ikke lett å rengjøre. Prøv å helle litt vaskemiddel for å fjerne fettet fra kjøkkenet i vanntanken. Vask først fettet med en stor mengde varmt vann, og vask det deretter med en stor mengde kaldt vann i 3 til 4 minutter. Det anbefales å rengjøre mer enn én eller to ganger hver tredje måned, og rengjøringstidene skal bestemmes i henhold til akkumuleringsgraden av oljeflekker.


Tilpasset vedlikehold av benkeplater

standard white kitchen cabinets

1. Bør unngå hot pot, koke vannkoker og ambry mesa direkte kontakt, hadde bedre hindre spesielle metall potten ramme.

2. I prosessen med daglig bruk, vennligst unngå å bruke skarpe gjenstander for å komme i kontakt med bordet og dørpanelet for å unngå riper. Uansett hvilken type arbeidsbord som velges, bør grønnsaker kuttes på skjærebrettet for matlaging. I tillegg til å unngå knivmerker, kan den også bedre holde ren.

3. Det vil være bobler og hull på bordplaten av vanlige skapmaterialer. Hvis den fargede væsken trenger inn, vil det forårsake flekker eller misfarging. Derfor bør unngå å farge eller farge hår agent for å sette direkte på ambry mesa.

4. Mange spesialtilpassede kjøkkenskapmaterialer er veldig redde for kjemisk korrosjon. For eksempel kan benkeplater i rustfritt stål ruste når de utsettes for salt, så det bør unngås å sette soyasausflasker og andre ting direkte på benkeplatene til ordinære tider.

5. Trebasert panel tilpasset skap

Tilpasset rengjøring av benkeplater på kjøkkenskap

kraftmaid

1. Skap laget av kunststein og rustfritt stål skal ikke brukes sammen med hard rengjøringsklut, som ståltrådkule, kjemisk rengjøringsmiddel eller stålbørste. Det skal brukes mykt håndkle, vann eller myk klut med blekemiddel, ellers vil det forårsake riper eller korrosjon.

2. Kjøkkenskapet laget av brannsikker plate kan tørkes av med husholdningsrengjøringsmiddel, nylonbørste eller nylonkule, vått varmt kluthåndkle og tørr klut til slutt.

3. Benkeplater i naturstein skal rengjøres med en myk klut. Ikke bruk toluenbaserte rengjøringsmidler, ellers vil hvite flekker være vanskelig å fjerne. Ikke bruk fortynnet saltsyre med sterk surhet og andre toalettrengjøringsmidler ved fjerning av skjell, ellers vil glasuren bli skadet og glansen forsvinner.

4. Hvis kjøkkenskapet er laget av tre, skal støv fjernes med en lignende fjærstøv, og deretter tørkes det av med en tørr klut eller spesiell vedlikeholdsvæske av tre for vedlikehold av skap. Ikke bruk våt klut og olje til å rengjøre produktet.

5. Servant og gasskomfyrbord, bør unngå å bli slått eller slått. Ved skjøten av to benkeplater er det nødvendig å unngå vannnedsenking i lang tid.

Vedlikehold og bruk av tilpassede skap kan ikke utføres over natten. Den må vedlikeholdes fra tid til annen slik at den kan brukes over lengre tid. Et rent kjøkken kan gjøre matlaging hyggelig!


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

kraftmaid

kjøkkenskap i tre

standard hvite kjøkkenskap

kjøkkenskapsdepot

kvalitetsskap