Tips for utforming av oppbevaringsplass for kjøkkenskap

- 2022-05-05-

Jeg tror mange har en slik irritasjon. De brukte tydeligvis flasken med krydder i går, men de forsvant etter koking i dag.

Enten det er hjemme eller på kjøkkenet er det ikke uvanlig å finne ting, så nye ting kommer til. Når du gjør hygiene eller utilsiktet, vil du oppdage at det er mye av det samme i hjemmet, og mengden er virkelig fantastisk.

Faktisk oppstår dette unødvendige avfallet og ulempen fordi vi ikke har en mer systematisk måte å lagre på.


 
Hvis noen ting, for eksempel krydder på kjøkkenet, er klassifisert på et fast sted, så er det lett å finne krydderet når du lager mat, og deretter sette det tilbake i den opprinnelige posisjonen etter bruk.

Eksistensen av kjøkkenet er å glede livet.

Kjøkkendesignet er mer sofistikert med et internt lagringssystem, og noen venner er veldig forvirret: Jeg vet at skapet har bedre lagringsytelse, men jeg vet ikke hva slags skapoppbevaringsytelse som er bra.

 

I dag skal vi snakke om tipsene til skapdesignet i lagring:

1. Hjørneplassen på skapet har alltid vært en dødsone for daglig bruk, så forbedring av plassutnyttelsen er toppprioritet. Hjørnevognen kan løse dette problemet veldig bra.


Hjørnevognen maksimerer bruken av hjørneplass, push-pull-designen er praktisk og vakker, og den er også ganske praktisk og fleksibel å bruke. Vanligvis kan du oppbevare litt snacks og drikke som ikke trenger å settes i kjøleskapet.


2. Om skapet møter de innebygde hvitevarene, inntar en svært viktig posisjon for den generelle praktiske funksjonen, estetikken og plassutnyttelsen av kjøkkenet.

De innebygde hvitevarene kan redusere fotavtrykket til hvitevarene på kjøkkenet på den ene siden, og gi mer plass til fleksibel bruk i tomgang.

Det som er viktigere er at det er på samme horisontale bevegelige linje som operasjonsplattformen, som er praktisk og fleksibel å betjene uten noen belastning.

 
3. Design flere sett med skuffer.

Skuffen er definitivt den mest kostnadseffektive investeringen i skaptilpasning. Det er for mye å bruke kun laminater! Ikke! torget! Basj! Her anbefaler Xiao Ou deg å kutte den ut og prøve å installere flere skuffer.

Når det gjelder skuffeoppbevaring, er poenget å fordele plassen rimelig. Den enkle forståelsen er: med oppbevaringsbokser, skillevegger, bestikkbrett og andre verktøy for å sortere og oppbevare, kan du virkelig bli organisert.4. Design flere trekkkurvenheter.

I tillegg til skuffer er trekkkurver en god hjelper til kjøkkenoppbevaring. Her er noen praktiske kurver du kan velge etter din egen skapsituasjon.

â  trekkkurv for komfyren

På nyåret kan du bruke ulike gryter, som suppegryter, gryteretter, wok ... På denne tiden passer det best å legge dem i trekkkurven under komfyren.

â¡ Oppvaskkurv

Mange retter brukes hver dag på nyåret. Benkeplaten er ikke nok til å sette dem i skapet. Hvis du er redd for vanndråper, sett et lag med klaff under trekkkurven for å løse det perfekt.

⢠trekkkurv med krydder

Hvis du vil lære å lage mer deilig mat, er en rekke krydder uunnværlig. Ulike flasker og krukker vises rotete på benkeplaten. En krydderkurv kan løses perfekt, og store og små flasker kan plasseres pent.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)
øvre kjøkkenskap med skuffer
skreddersydde møbelsnekkere
hvit kjøkkenskrott
rammeløse kjøkkenskap
kjøkkenskap kjøkkenskap