Å kjøpe kjøkkenskap, fra design til aksept, hvert trinn er veldig viktig

- 2022-07-21-

I. Skapdesign

1.Størrelsen på skapet

Egendefinerte skap sørger for at du forstår størrelsen på kjøkkenet ditt. Skapet består av to deler, et underskap og et hengende skap. Størrelsen på skapet bør utformes etter størrelsen på kjøkkenet. Høyden på underskapet bør utformes for å ta hensyn til brukerens høyde.

 

Høyden på benkeplaten kan beregnes ved hjelp av denne formelen: (høyde / 2) 5cm

 pre assembled kitchen cupboards

2. Materialet til skapet

Skapet omfatter tre avdelinger: benkeplate, skap og dør, som alle har ulike materialer.

 

La oss starte med skapdøren. Vanlige materialer for skapdører er blisterdører, sponplatedører og malingsdører.

Sponplatedøren er laget av sponplater og melaminimpregnert filmpapir, og er laget ved varmpressing. Liminnholdet er relativt høyt og det er lett å åpne lim. Og det er vanskelig å lage former, som er mer egnet for nordisk stil og minimalistisk dekorasjonsstil.

 

Blisterdører er laget av MDF- og PVC-filmhud. Det er mest pålitelig å velge et stort merke når det gjelder teknologi, som er miljøvennlig og fungerer godt. Den kan lage alle slags kompliserte linjer, og den passer godt til amerikanske, europeiske og pastorale dekorasjonsstiler.

 

Foruten skapet. Flerlags massivtre og sponplater er de vanligste materialene. Flerlaget er laget av massiv treplate og lim, som kjennetegnes av sterk spikerholdekraft og sterk skapkropp.

Gripestyrken til sponplaten er dårligere, fordi limet presses ved høy temperatur, og miljøvernnivået til limet er høyt.

 

Til slutt benkeplaten. Benkeplatene er laget av kvartsstein, akryl kunststein, brannplate osv. De fleste husholdninger bruker kvartsstein.

 

Kvarts er preget av høy temperaturbestandighet og høy kostnadsytelse. Det må tas vare på umiddelbart etter tilsmussing, på grunn av materialet kan det bli "farget" over tid.

 

3. Valg av maskinvare

Skapbeslag inkluderer skapføtter, hengsler, glideskinner, gassstivere, håndtak, kurver, vaskkraner, etc.

 

Hengslene, skuffene og luftstøttede glideskinner må være dempet. Åpnings- og stengetidene er mange. Når de lukkes sakte, kan de redusere slagkraften og få lengre levetid.

Fem selskaper, inkludert kurvvasken, må velge rustfritt stål, som er slitesterkt og ikke lett å ruste.

kitchen cupboard options 

4. Plasserte hvitevarer

Før du designer, må du bekrefte størrelsen og plasseringen (inkludert stikkontakter) til alle apparater som er plassert på kjøkkenet, inkludert ikke bare: kjøkkenvifter, gasskomfyrer, kjøleskap, dampovner, mikrobølgeovner, etc.

 

For alle innebygde hvitevarer må størrelsen avklares, for ikke å vente på at skapene er klare, apparatene du har kjøpt kan ikke settes inn, og du må bruke penger på å endre størrelsen.

Oppvaskmaskin, kloakkbehandling må vurderes separat.

 

5. Plasseringsutforming av rengjøringsområde-forberedelsesområde-kokeområde

Etter at alle husholdningsapparater er plassert, må vi vurdere tildelingen av skap benkeplater og hvor mye areal hver av kokeområdet, forberedelsesområde og vaskeområde. Samtidig er det nødvendig å vurdere den bevegelige linjen til skapet i henhold til kjøkkentypen. Det er fem vanlige valg: L-formet, U-formet, I-formet, dobbel I-formet og øyformet.

Fordelingen av benkeplatestørrelser og utformingen av de bevegelige linjene vil påvirke matlagingens bekvemmelighet.

 pre assembled kitchen cupboards

Skapmontering

1. Plassmåling

Etter at hengende skap og veggskap er bestemt, kan produsenten måle dimensjonene og om designtegningene samsvarer med den faktiske størrelsen i henhold til dine behov. Etter kommunikasjon, juster de utilfredsstillende designtegningene i tide.

 

2. Installasjon på stedet

Etter at skapet er ferdig, vil produsenten sende noen til å installere det. Monteringstrinn: gulvskap / høyskapsseksjon

 

3. Akseptbruk

Etter at skapinstallasjonen er fullført, skal den kontrolleres og aksepteres når arbeiderne er til stede. Hver skuff og skap må åpnes og lukkes flere ganger for å teste om maskinvaren er kvalifisert. Hvis på dette tidspunktet også husholdningsapparater kommer inn, plasser dem i reservert posisjon, test om størrelsen er passende, og hvis det er et problem, er det fortsatt en mulighet til å justere.

 

Hele prosessen fra design til montering av skapet kan kun kontrolleres nøye.

(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

ferdigmonterte kjøkkenskap

saksbehandling på kjøkkenet

alternativer for kjøkkenskap

drømmekjøkken

hylleskap