Hva skal jeg gjøre hvis kanten på kjøkkenbenken er svartgul?

- 2021-08-31-

Jeg tror at mange venner hjemme har vært borti denne situasjonen. Ikke lenge etter at det nye huset er innredet vil benkeplatene, vaskene og andre steder på skapene fremstå som svarte og gule, noe som vil påvirke utseendet.


Dette er forårsaket av fuktigheten i glasslimet! Men når det nøytrale gjennomsiktige limet blir gult, er du rådvill! Hvorfor! Fordi det nøytrale gjennomsiktige limet ikke berører vannflekkene, har det alltid vært holdt tørt. Jeg vet ikke hva som forårsaket det, og det ble gult! Nøytralt gjennomsiktig glasslim er forskjellig fra vanlig glasslim. Hovedårsaken til gulningen skyldes visse defekter i selve glasslimet. Dette gulningsfenomenet er forårsaket av tverrbindingsmidlet og klebriggjøringsmidlet i den nøytrale gummien. Årsaken er at disse to råvarene har «amingrupper». I naturen er amingruppene veldig lette å reagere med luften, så amingruppene er veldig. Det er lett å gulne (selv om det importeres, bestemmes det av aminogruppens natur, og det er ikke nødvendig forbindelse med importert eller ikke); i tillegg, hvis det nøytrale gjennomsiktige limet er blandet med surt glasslim, vil det også føre til at det gjennomsiktige limet blir gult; det siste punktet er at det gjennomsiktige limet har vært brukt i lang tid. I lang tid vil matrisen i glasslimet reagere med underlaget, noe som også vil føre til at det gjennomsiktige glasslimet blir gultHvordan takler vi den gulnede kanten?

Det anbefales å bruke skjønnhetsforsegling der det brukes glasslim. Styrken til skjønnhetsfugemidlet er høyere enn glasslimet, levetiden er lengre enn glasslimet, og estetikken er høyere. Når du kjøper skjønnhetssømmer, kjøper alle også store navn. På grunn av den høye kvaliteten må det ikke spares penger på disse stedene.(Klikk på lenken nedenfor for å vite merâââ)

kjøp ferdiglagde kjøkkenskap

kjøkkenskapsmodeller

splitter nye kjøkkenskap

komplett kjøkken i et skap

i lagerskap nær meg