Hvorfor må det være et inngangsskap hjemme?

- 2022-06-17-

   Anyone who has a porch cabinet at home knows that life without a porch cabinet can be embarrassing at any time. The entrance is not necessary, but the entrance cabinet is indispensable. In fact, it is the easiest to design a porch cabinet without a porch. Whether it is the shape or the way of placement, it can be designed according to needs, which will make the interior spacious and practical. Wait, don't worry about it, see what time is in your house?


Effektbilde uten verandaskap

â  Å åpne døren uten en gang betyr at stuen ikke har noe privatliv;

â¡Restauranten er ikke privat når du åpner døren uten inngang;

⢠Erstatningsskoene, hattene og klærne etter å ha gått inn døren til skapet uten inngang, har ikke noe sted å plassere dem, og lar dem være tilfeldig. Når du går ut, finner du dem igjen.

â£Ingen verandaskap betyr at det ikke er et komplett område for å fullføre de trivielle og uunnværlige tingene som å skifte sko, ta på (ta av) jakker, ta (sette) bagger, nøkler, paraplyer og samle og midlertidig oppbevare ekspresslevering.Hvis det er mer enn noen få punkter, beviser det at hjemmet ditt virkelig trenger å installere gangenskapet, for etter å ha installert gangenskapet, vil du finne â

1: Hold eierens privatliv

Før du installerer inngangsskapet

Inngangen er fra stue, spisestue eller soverom, og hele plassen er uhindret uten privatliv.

Etter montering av inngangsskapet

Verandaskapet kan utformes som vanlig verandaskap, halvskap verandaskap, hult verandaskap, L-formet veggbearbeidet verandaskap, etc., som spiller rollen som skillevegg og avgrenser et område for å blokkere det overordnede innsynet. personer i rommet er en buffer for å unngå sjenanse.

2: Dekorasjonsfunksjon

Før du installerer inngangsskapet

Et hjem uten verandaskap vil ofte føles tomt etter å ha kommet inn døren, og hele huset har ingen lyspunkter.

Etter montering av inngangsskapet

Når du kommer inn i hjemmet fra den kompliserte omverdenen, vil du bli tiltrukket av utsmykningen av inngangsskapet, fordi det er designet i henhold til stilen til boligforbedring, og kombinert med populære elementer som matcher, kan komme inn i hjertet til eieren .

3: Lagringsfunksjon

Før du installerer inngangsskapet

Det er ingen oppbevaringsplass for sko, hatter, kåper, nøkler, paraplyer osv., og de er plassert tilfeldig, noe som er litt slurvete.

Etter montering av inngangsskapet

Det mest anbefalte i utformingen av mange inngangsskap er den stående utformingen. Det er ikke bare praktisk å ta av klær, skifte sko og henge hatter, men også lagre paraplyer. Den kan få mest mulig ut av inngangsplassen og bruke skapet som en skillevegg, noe som ikke bare forbedrer personvernet, men også praktisk oppbevaring for beboernes daglige tilgang.

4: Tips om smaken av plass

Før du installerer inngangsskapet

Hele dekorasjonen er umerkelig og det er ingen følelse av design.

Etter montering av inngangsskapet

Mange leilighetstyper er ikke reservert for inngangen, åpner døren direkte til stuen eller spisestuen. På dette tidspunktet er det nødvendig å lytte til forslagene og meningene til en god designer, og installere inngangsskapet for å forbedre smaken av hele plassen.

Har du ikke tenkt å installere det uunnværlige inngangsskapet i hjemmet ditt?


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)
hengslede garderobedører
tynn hvit garderobe
hvitt garderobeskap
bærbar garderobe
metall garderobe