Forholdsregler for oppussing av kjøkken

- 2022-07-29-

        The kitchen is an important part of the new house decoration process. Only when the decoration is well designed can the kitchen life be better carried out. For the unsatisfied places, most people will choose to renovate. So, how can we design our own satisfactory kitchen decoration effect? Next, this article will analyze the kitchen renovation plan and precautions for kitchen renovation for everyone, let's take a look.

Plan for renovering av kjøkken


1. Sørg for lyset på kjøkkenet


Kjøkkenet er et rom som ofte ikke er tjent med sollys, spesielt for små kjøkken. Vinduene er små og ikke spesielt lyse, og et forstørret vindu over vasken kan sørge for mye sollys til å skinne inn på kjøkkenet på hytta. På grunn av sollyset er vasken og den oljepolerte kobberkranen full av retrosjarm. Bakgrunnsveggglasset av marmorfliser installert av huseieren skinner mot det lyseblå skapet.


2. Distressed hylle


Trehyllen med maling og distressed støtter gir en vakker hylle. Hvis du liker dette distressed design, kan du velge det når du pusser opp kjøkkenet. Disse finner du i kjøkkentilbehørsbutikken, og prisen er fortsatt veldig høy. Rimelig.


3. Veggdekorasjon


Veggen er den viktigste delen av kjøkkenoppussingen. På grunn av den utsøkte sprutplaten i marmor og den spesiallagde kjøkkenhetten designet og bygget av huseieren, har denne veggen blitt fokus for oppmerksomhet. Det lille kjøkkenet er dekorert med veggdekorasjoner i naturlig marmor. , Slik at hele kjøkkenet blir mer komplett og perfekt, noe som kan beskrives som essensen av den klassiske kjøkkentransformasjonen.


4. Gjør-det-selv hettedeksel


Bruk malte trepaneler for å gjøre selv et hettedeksel. De blå og grå trepanelene danner et fiskebeinsmønster, som ikke bare er vakkert, men også praktisk.


5. Fokuser på detaljer


Et lag med geometriske marmorfliser tilfører dramatiske teksturer og mønstre til renoveringen av hyttekjøkkenet uten å bruke farger. Den lille plattformen med samme marmortone gir et praktisk oppbevaringssted for krydder.

6. Utvikle kjøleskapsskap


Kjøkkenet er utstyrt med en resirkulerbar benkeplate i glass, inkludert en innebygd mikrobølgeovn og en stor mengde mat, samt en stor mengde papirprodukter. Utvikle et kjøleskapsskap med standard dybde for å få det til å se ut som et dyrt innebygd kjøleskap, men det må utformes godt, ellers åpnes ikke kjøleskapsdøren, eller den vil være i veien hvis den åpnes. Hvis skapoppsettet er rimelig, enten det er en enkelt dør, en dobbel dør eller til og med en trippel dør, kan den bygges inn i den.


7. Komfortable seter


Selv om det krever litt innsats å oppnå, gir et slikt karnappsete et komfortabelt spisesete og oppbevaringsplass. Spisebordet og stolen er matchet med mønstrede puter, og det sjarmerende fiskebeinkorkgulvet som er installert av huseieren selv, skaper en varm spiseplass, som umiddelbart vil forbedre den generelle hjemmerommet.Forholdsregler for oppussing av kjøkken


1. Under byggingen anbefales det å runde noen skarpe hjørner eller pakke dem inn med litt cellofan. Dette kan effektivt forhindre ulykker. I tillegg er det best å ikke legge matter og matter på kjøkkengulvet, som er lett å gjøre folk glatte. I tillegg, for kinesere, på grunn av deres spisevaner, anbefales det å bruke et halvlukket kjøkken for effektivt å kombinere praktisk og skjønnhet, samtidig som man unngår overdreven røyk og forårsaker fysisk ubehag.


2. Siden kokeområdet er et sted som bruker mye vann, må det vanntette problemet ikke ignoreres under transformasjonen, spesielt grensesnittets vanntette. Noen kombinerte skap vil utvide seg når de utsettes for vann, noe som vil forårsake brannbestandige laminater. Fall av, så det er best å lage et 10 cm mursteinsbord for effektiv vanntetting.

ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

plastfolie kjøkkendører

skapdøromslag

kompositt platemateriale

albedor

skråkant kjøkkendører