Hvordan dekorere et stort kjøkken designhensyn og detaljer

- 2022-07-22-

    In today's interior decoration design, most people reserve a little more kitchen area, because the kitchen is an important food cooking city for every family. If the area is not large enough, there is no way to better carry out the cooking work, and there is also Many kitchen appliances, kitchen utensils, and tableware cannot be accommodated. Basically, the area of the kitchen in the current apartment type will be larger. So the question is, how to decorate the big kitchen? Next, let's take a look.


Hvordan dekorere et stort kjøkken


1. Hvis du vil gjøre om et lite kjøkken til et stort kjøkken, er det enklest å utforme kjøkkenet som en åpen planløsning. Et åpent kjøkken er generelt en kombinasjon av kjøkken og spisestue, slik at arealet på kjøkkenet kan utvides passende. Bardisken fungerer generelt som et spisebord, som ikke bare sparer arealet til hele huset, men også åpner for utsikten til kjøkkenet. Hvis kjøkkenet og baren er hevet opp, vil det ikke bare gjøre grensen mellom kjøkken og stue åpenbar, men også få kjøkkenet til å se mer lagdelt ut.2. Selv om arealet på kjøkkenet ikke er stort, er det mange ting i det. Hvis du ikke tar hensyn til plasseringen, vil det virke veldig rotete, det ser skjemmende ut, og det vil være veldig upraktisk å skille gjenstandene. For å sette alt på kjøkkenet pent trenger du først et helt skap. Overskap er det beste stedet å oppbevare små gjenstander, og i utgangspunktet plasseres alle krydderne her. Den er installert i en gjennomsiktig glasskrukke og plassert på veggens skillebrett, noe som er vakkert og praktisk. Underskapet kan plassere store gjenstander, for eksempel tomme gryter, oljefat, risfat, etc.3. Generelt sett bør innredningsstilen på kjøkkenet matche innredningsstilen til huset, men fargen kan justeres. Tross alt er kjøkkenet et sted med mye fet røyk. Selv om det finnes moderne apparater som avtrekksvifte, betyr det ikke at all den oljeaktige røyken kan tømmes ut. Mange familier velger hvit veggmaling. Faktisk tror redaktøren at å velge en annen farge som kan matches med den vil også lære å se bedre ut. Den er ikke bare motstandsdyktig mot smuss, men viser også en rekke stiler. Dette er ganske viktig.Notater og detaljer om kjøkkeninnredning1. Ved innredning av kjøkkenet skal kjøkkenlampene være vanntette lamper som antidugglamper, og linjeskjøtene skal behandles strengt med vanntett isolasjonstape for å forhindre at vanndamp kommer inn og forårsaker kortslutning og brann. Kjøkkenbelysningen må deles inn i to nivåer: det ene er belysningen for hele kjøkkenet, og det andre er belysningen for vask, klargjøring og drift. Dette er en veldig god idé.

2. Det vi også bør være oppmerksom på er at kjøkkenet bør være forsiktig med å kjøpe treprodukter, for når et stort antall treprodukter brukes på kjøkkenet, bør man være oppmerksom på at kjøkkenets ventilasjon og ventilasjon er fullstendig. luftutvekslingssystem, for å unngå langvarig akkumulering av vanndamp på gulvet og På veggen vil treproduktene sprekke og deformeres, eller til og med råtne.3. Kjøkkengardiner trenger også vår oppmerksomhet. Kjøkkengardinene bør være persienner belagt med aluminiumslegeringsmaling, og stoffgardiner bør ikke brukes så mye som mulig for å unngå å være vanskelig å rengjøre etter å ha blitt forurenset med olje.ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)
kan du male vinyl vikle kjøkkendører
melaminplate nz
termoform canada
tesrol dører
to pakkedører