Hvordan arrangere skapstativene og forholdsregler for installasjon og plassering av stativene

- 2022-07-18-

     As we all know, if there is no shelf in thekjøkken, da er det ikke noe sted å sette alle slags servise, kjøkkenutstyr osv. Uten en fornuftig plan blir hele kjøkkenet kaotisk. Derfor er installasjonen av kjøkkenhyller spesielt viktig. Så, vet du hvordan du skal ordne skapstativene og forholdsreglene for installasjon og plassering av stativene? Nå, la denne artikkelen gi deg en god introduksjon.

Hvordan ordneskaphylle


(1) Installasjonen av vegghyllen må være i samsvar med prinsippet om bekvemmelighet og praktisk: hele utformingen og daglige vaner må vurderes når du installerer hyllen. For eksempel, når du installerer en vegghylle på kjøkkenet, bør du vurdere å installere vegghyllen på A-stedet hvor du kan få steken.


(2) Installasjonen av stativer på veggen bør være i samsvar med prinsippet om å spare plass: kjøkkenet og badet er relativt små steder i familien vår, så installasjonen av stativer må spare plass og gjøre rimelig bruk av plassen vår.


(3) Installasjonen av veggstativer bør klassifiseres klart: det finnes mange typer veggstativer, og stativer med forskjellige funksjoner installeres på forskjellige steder i hjemmet, slik at de "gjør sine plikter" for å gjøre husholdningslivet ryddig. .

Bekvemmelighet og anvendelighet: Når du installerer stativet, må du installere hele oppsettet tilkjøkkenog behovene i vårt daglige liv. Det ofte brukte, installasjonsstedet som er nødvendig for matlaging må ikke være langt fra vårt kokested. Forandring Med andre ord, vann er stedet vi kan nå med hendene. Vi kan installere eller plassere den i den ledige delen av kjøkkenet hvis vi ikke bruker den ofte.


Plassbesparende: Fordi kjøkkenet er et relativt lite sted i familien vår, må montering av stativer spare plass og utnytte plassen på kjøkkenet vårt, for eksempel på veggen på kjøkkenet, på baksiden av kjøkkendøren, etc. Disse stedene.


Tydelig klassifisering: når vi plasserer hyller, må vi klassifisere kjøkkenutstyret og installere dem på en rimelig plass i henhold til de forskjellige kategoriene. Avløpsstativet kan monteres ved siden av vasken, knivstativet kan monteres på hjørnet av komfyren, og krydderstativet monteres i nærheten av matlagingen vår.


Forholdsregler for plassering av skapstativer


Kjøkkenskapet over: fordi det er for høyt til å være lett å håndtere, så legg ting som ikke er brukt på lang tid. Plasser krydder og andre fuktutsatte ting der det er lettere å få tak i.


Kokebord: Et sted som er lett å håndtere, men fordi det er lite plass, setter det ofte brukte krydder, vaskemidler, svamper osv.


Skuff: Det andre enkle stedet å ta med seg ting. Ordne ofte brukte gjenstander som skjeer, målebeger, sakser og flaskeåpnere i rekkefølge.


Hyllen under: Det kan hende at det ikke er noen fast hylle på grunn av avløpsrøret. Du kan unngå avløpsrøret og bruke noen hyller til å plassere brett og lignende. Stedet hvor du lett kommer til uten å sette deg på huk kan sette ofte brukte verktøy og store tallerkener. Bunnen er veldig fuktig, legg flasker og annet som ikke vil være fuktig, eller tungt verktøy som ikke brukes så mye.


Ovenstående er det relevante innholdet i hvordan du arrangerer skapstativene og forholdsregler for installasjon og plassering av stativene. Skapstativer er en god hjelper for å sikre renslighet på kjøkkenet og et must-have produkt for enhver familie. Derfor er installasjon og plassering svært viktig. Håper at innholdet ovenfor kan hjelpe alle til å bedre forstå kunnskapen om skapstativer.

ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

melamin vs laminat

kjøkkendører auckland

termoformende skumplater

kjøkkenskap farger australia

2 stk kjøkken skapdører