Hva er typene oppvaskmaskiner? Hvordan velge en oppvaskmaskin?

- 2022-07-13-

    With the improvement of the level of science and technology, the advent of various new types of technological products has greatly facilitated people’s daily lives. The appearance of dishwashers has completely liberated our hands and brought convenience to our kitchen life, so that people do not need Consider the question of who washes the dishes after eating. However, there are too many dishwasher brands on the market and there are so many options to choose from, which confuses consumers. So what are the types of dishwashers? How to choose a dishwasher?

Hva er typene oppvaskmaskiner


1. Vask oppvaskmaskin:


Oppvaskmaskiner med vask trenger vanligvis ikke å bytte skap. De er vanligvis installert i vaskeposisjon. De vil ikke ta opp kjøkkenplassen. Operasjonen er relativt enkel. Dessuten kan oppvaskmaskinen brukes som oppvaskkum eller som oppvaskmaskin. av. Imidlertid er vask oppvaskmaskiner dyrere, noe alle burde vite.2. Innebygd oppvaskmaskin:


Innbyggingsoppvaskmaskinen er montert i skapet, så dersom du ønsker å bruke innbyggingsoppvaskmaskinen må du reservere størrelsen på forhånd, og deretter kjøpe innbyggingsoppvaskmaskinen. Innebygde oppvaskmaskiner er vanligvis mer skjult og sparer plass, noe som får kjøkkenet til å se vakrere ut. Men hvis det ikke er reservert plass, vil den innebygde oppvaskmaskinen ikke brukes! I tillegg er det nødvendig å endre plasseringen av stikkontakten av mesteren av vann og elektrisitet for å gjøre det vakrere! Den innebygde oppvaskmaskinen passer for familier med større kjøkkenarealer.

3. Frittstående oppvaskmaskin:


Den såkalte frittstående oppvaskmaskinen er vanligvis en stasjonær oppvaskmaskin. Denne typen oppvaskmaskin har funksjonene rengjøring, tørking, desinfisering, etc., som kan møte daglig bruk. Den bedre er Midea oppvaskmaskinserien. Prisen er også billigere. Sammenlignet med innebygde oppvaskmaskiner, kan stasjonære oppvaskmaskiner være mer egnet for noen familier med et lite kjøkken eller ingen innebygd oppvaskmaskinplass. Det er ingen innebygd skjønnhet, men en rimelig plassering vil også få kjøkkenet til å føles annerledes.

Hvordan velge en oppvaskmaskin


1. Velg kapasitet


Innstillingen av oppvaskmaskinen er i samsvar med skikken med vestlig mat, vanligvis kapasiteten på 8, 10, 12 sett med servise, generelt sett kan et sett med vestlig servise være opptil 11 tallerkener. Brukeren kan bestemme i henhold til familiebefolkningen og antall besøk. Under normale omstendigheter, hvis en familie på ca. 3 personer, velg en oppvaskmaskin med 8 sett med servisekapasitet for å møte daglig bruk.


2. Velg installasjonsmetode


Oppvaskmaskiner som for tiden er på markedet er grovt sett delt inn i tre typer: stasjonære, frittstående og innebygde. Funksjonen til stasjonære oppvaskmaskiner er at den opptar et lite område og passer for små familier med 2 til 3 personer. Egenskapene til oppvaskmaskinen er stor kapasitet og stor vaskemengde. Det viktigste er at det ikke er begrenset av skap og passer for store familier med mange mennesker. For innebygde oppvaskmaskiner kjennetegnes den av stor vaskekapasitet, og innebygde skap kan hjelpe familien din med å spare mer oppbevaringsplass. Denne typen oppvaskmaskin passer for store familier eller nye dekorasjoner der det er hyppige sammenkomster. familie.


3. Det er bedre å være en allsidig


Det mest direkte formålet med å kjøpe en husholdningsoppvaskmaskin er å vaske oppvasken. Dette avhenger av essensen av arbeidet. For tiden er sprayoppvaskmaskinen mer mainstream. Mange merker har laget teknologiske nyvinninger basert på det, som ikke bare har renere vaskeeffekter, men også har flere funksjoner.


4. Velg funksjon


Vanligvis kan dysetype eller impellertype velges. Funksjonelt, så lenge den har funksjonene vask, skylling, tørking og automatisk programkontroll, dekker den i utgangspunktet daglige behov. Noen maskiner har oppvaskmaskiner med funksjoner som hurtigvask, spyling, skylling og roterende spraying, som er renere, trygge og pålitelige, og kan automatisk sykle, men prisen er relativt dyr. Oppvaskmaskiner med nye funksjoner som mikrodatakontroll og sensordeteksjon er enda dyrere.


5. Velg spesifikasjoner


Vanligvis bestemmes spesifikasjonene til oppvaskmaskiner i henhold til den vanlige strømforbruket til oppvaskmaskinen, og uttrykkes også av det effektive volumet til oppvasken som er lagret i maskinen. En oppvaskmaskin uten tørkeapparat bruker bare noen få titalls watt; mens en oppvaskmaskin med tørkefunksjon har en effekt fra 600 til 1200 watt. Når det gjelder valg av oppvaskmaskin, generelt sett, kan en familie på tre eller fire kjøpe en 700-900 watt oppvaskmaskin.


Utseendet til oppvaskmaskinen er et viktig kjøkkenapparatprodukt som forbedrer kvaliteten på familielivet. For små kjøkken kan kjøp av en oppvaskmaskin møte noen installasjonsbegrensninger, men først når vi løser problemet fundamentalt kan vi gjøre livet bekymringsfritt. Ovennevnte er innholdet introdusert i denne artikkelen i dag, jeg håper det vil være nyttig for alle!

ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

melamin dører på nett

vinyl vikle dører koster

vinyl vikle dører melbourne

kjøkkenskapsprofiler

termoplastiske kjøkkenskapdører