Hva med skapløftekurven?

- 2022-07-11-

   When it comes to cabinet pull baskets, most people are familiar with it. People need to use cabinet pull baskets when designing the internal layout of the cabinet. However, many people only understand the style of ordinary pull baskets. There are many kinds of categories. Now there is a popular product called lifting baskets. Since most people don’t know the lifting baskets, we will introduce how to lift the cabinets and the cabinets. Lifting basket shopping skills.


Hva med skapløftekurven


I dagens nedlatende samfunn er hver tomme av huset en tomme gull. Eierne kan ikke vente med å bruke hver tomme av huset til det ytterste uten å forlate den minste ledighet. Kjøkkenet er sentrum for oppbevaring, som ikke bør tas lett på. Hvis kjøkkenet er hjertet i hjemmet, så er skapet kjernen i kjøkkenet. For å kunne utnytte hver enkelt plass til fulle, ble skaptrekkkurver, benkehyller, veggtepper, overskapsløftekurver til. Fordi veggskapet er utformet på toppen av skapet, må folk strekke seg ut for å hente ting. På dette tidspunktet trenger vi at veggskapet vårt oppbevares i en løftekurv for å hjelpe. Størrelsen på kjøkkenveggskapet er rimelig ordnet, og overskapet monteres med løftekurven Fortsatt veldig praktisk.


Utvelgelse av skapløftekurv


1. Se på vekten: Først av alt er selve løftekurven for veggskap et forbruksprodukt, ikke lett å skade, og jo tyngre vekten er, desto mer øker remskivens lagertrykk, og sporets levetid reduseres, så veggskap løftekurv er ikke tykkere og tykkere Vekten er bedre, men den bør ikke være for tynn, ellers blir den lett å avlodde. Generelt er hovedlinjen på 8 mm nok.


2. Se på utseendet: For det første skal utseendet være ryddig og ikke rotete. De fire hjørnene er avfaset. Kurven skal være balansert på bakken. Bunnmaterialet skal være jevnt arrangert. Overflaten skal berøres uten grader og groper. Hvis galvanisering brukes, skal det være lyst, fyldig og vakkert i utseende. Hvis det brukes elektropolerende overflatebehandling, skal overflaten vise originalfargen til rustfritt stål, uten tydelige riper og riper, og loddeskjøtene bør ikke være for store. Den er for stor og skjemmende, og de fleste av dem er falsk sveising, som ikke er sterk. Den skal være litt mindre enn størrelsen på de to materialene som er sveiset sammen. Sveiseskjøtene for trekkkurv produsert av store selskaper er alle stumpsveising, og generelt er det ingen sveisearr.


Ovennevnte er kunnskapen knyttet til skapløftekurven introdusert i denne artikkelen. Faktisk er løftekurven ganske praktisk i livet, men noen familier er bekymret for sikkerheten til løftekurven, så når du installerer den, sjekk om den er godt installert. Når det gjelder kjøpsferdighetene, har ovennevnte allerede laget en introduksjon for alle.


ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

vikle dører vs melamin

kjøkken skapdører australia

2 pakke polyuretan kjøkkendører

kjøkkenbenker i vinyl

tømmer kjøkkendører melbourne