Forholdsregler for montering av veggskap

- 2022-07-04-

     Wall cabinets are generally installed on the walls of each room. The importance of wall cabinets should be understood literally. When installing the veggskap, hvis installasjonen er ustabil og ikke parallell, kan den falle av i fremtiden, og medføre sikkerhetsfarer for familiemedlemmers liv. Så, hvordan fikser du veggskapet på veggen? Hva er forholdsreglene for å installere veggskapet? Deretter vil denne artikkelen introdusere deg til installasjonen av veggskap, la oss ta en titt!


Slik fester du veggskapet på veggen


1. Jerntrekantfestemetoden


Sammenlignet med de to andre metodene er Audio-Technica-festemetoden relativt gammel. Den viktigste populære perioden er den første perioden med hjemmedekorasjon ved hjelp av veggskap. Fordi denne festemetoden ikke er perfekt, brukes den sjelden i dag.


Jerntrekantfestemetoden refererer til å plassere to eller flere jerntrekanter på bunnen av veggskapet som et tverrstykke. Innsiden av veggskapet er festet med skruer og trekiler; denne metoden tillaterveggskapskal fikses godt, men skjønnheten er ikke god nok.

2. Festemetode for hengende kode


Festemetode for hengende kode er en vanlig metode for montering av veggskap. Hovedmetoden er å koble sammen overskap og vegg gjennom den hengende kodedelen, som er enkel og rask å montere. Festemetoden for veggskap er også delt inn i skjulte og hengende typer. Under dekorasjonsprosessen kan du velge fleksibelt etter dine behov.


3. Skruefestemetode


Skrufestemetoden er generelt kun egnet for veggskap med lettere gjenstander. Den åpnes i hovedsak på vegg og strammes og festes med skruer inne i veggskapet. Derfor kan det være kjent at vekten på skruene også har en viss rekkevidde.Veggskapmed stort volum og tunge gjenstander er ofte ikke støttet.

Forholdsregler for montering av veggskap


1. Tidsarrangement av veggskapinstallasjon


Installasjonen av veggskap utføres av spesialisert personell. Generelt sett utføres installasjonen av overskap etter at tak, gulv og vegger i huset er dekorert. Derfor kan tidsordningen for installasjon av veggskap være Når du dekorerer tak-, gulv- og veggdekorasjonsprosjekter, bør dekorasjonsfirmaet måle størrelsen på veggskapet på forhånd for valg eller tilpasning, noe som kan forkorte prosjekteringssyklusen og unngå andre dekorasjonsprosjekter.


2. Avgrens installasjonsposisjonen


Slik fester du veggskapet på veggen slik at veggskapet ikke faller ned under bruk. Det første trinnet er å tegne en horisontal linje på veggen før du installerer veggskapet, og deretter installere den langs den horisontale linjen. Denne praksisen er hovedsakelig for å sikre at veggskapet er opphengt. Skapet balanseres på veggen og festepunktets plassering bestemmes.


3. Fest boringen med ekspansjonsskruer


Etter å ha lokalisert posisjonen i det første trinnet, må du bore hull i en fast posisjon og deretter installere den. Under installasjonen må du først justere nivået på skapet, og deretter justere hengslene for å sikre at veggskapdøren er horisontal og vertikal. Generelt sett må installasjonen av veggskapet bruke 2 til 4 ekspansjonsskruer for å feste veggskapet på veggen. Det spesifikke behovet for flere ekspansjonsskruer avhenger hovedsakelig av størrelsen på veggskapet.4. Ikke installerveggskappå en lett vegg


Vekten av veggskapet pluss vekten av gjenstandene som er lagret når man bor er definitivt ikke utholdelig. Veggskapet monteres best på en solid vegg. Hvis du fortsatt ikke kan skille mellom bærende vegger og ikke-bærende vegger, klikk Her er et raskt skille; hvis det ikke er en solid vegg i dette funksjonelle rommet og veggskapet er installert på skilleveggen, bør det legges minst to lag med blokkplater og et lag med gipsplate på skilleveggen for å fikse veggskapet.


Ovenstående er introduksjonen av installasjonskunnskapen til veggskap. I dagens interiørdekorasjon vil i utgangspunktet hver eier installere veggskap i rommet, slik at ikke bare plassen kan brukes rimelig, men også spille en dekorativ rolle. Til slutt håper jeg at innholdet ovenfor kan være nyttig for alle!

ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

pvc termofilprodusenter

skapdører i vinyl

vakuumformede dører

termoplastisk kjøkken

poly kjøkkendører