Hva er bedre, dekkdør eller filmpressende dør?

- 2022-07-01-

   Cladding doors and membrane pressure doors are both a type of door panel, but do you understand the difference between the two? What are their advantages and disadvantages? Consumers are faced with a variety of door panels when buying, how should we choose? This article will introduce to you today the difference between clad door panels and film pressure door panels, so that everyone has a better understanding of which is better for solid wood clad doors and film pressure doors.

Forskjellen mellom kledd dørpanel og filmtrykkdørpanel

1. Begge er noen MDF-materialer, men produksjonsprosessen til de to er forskjellig. Hvis det er et kledningsdørpanel, behandles det gjennom en 360-graders kledningsprosess. Hvis det er et dørpanel med filmpress, blir det polert, deretter dekket med en PVC-film på overflaten og deretter dannet av en filmpresse.


2. Tykkelsen er også forskjellig. Sammenligner du de to, vil du finne at tykkelsen på det filmpressede dørpanelet er litt tykkere enn tykkelsen på kledningsdørpanelet, hovedsakelig på grunn av forskjellen i filmen.


3. Kantbåndet er også annerledes. Velger du et belagt dørpanel er det kantbånd, men filmtrykkdørpanelet har ikke kantbånd, så du vil finne at sistnevnte er ensidig, men det belagte dørpanelet er 360 grader , Helt pakket, og tykkere, mer klassisk og slitesterk.Fordeler og ulemper med kledddørpaneler

Det kledde dørpanelet er et slags malingsfritt bord, så det er ikke lett å knekke, og det er veldig dekorativt. Den har et relativt tydelig hierarki og er ikke utsatt for deformasjonsproblemer, men den har en mangel som er veldig redd for kollisjoner og ujevnheter. Når den først er skadet, er vedlikeholdskostnadene fortsatt relativt høye.

Fordelene og ulempene med membrantrykkdørpaneler

1. Fordelen er at utseendet er bedre, og det er ingen grunn til å bekymre seg for støt, fordi det er mer slitesterkt og ripebestandig, og en annen funksjon er høy temperaturbestandighet, miljøvernytelse er mer fremtredende, og flamme retarderende egenskaper, som selges i markedet. Det er også mange dørpanelfarger og mønstre som forbrukerne kan velge.

2. Ulempen er at det er lett å bulke i forskjellige retninger etter avkjøling.


Gjennom ovenstående introduksjon av forskjeller og fordeler og ulemper med heltre kledningsdører og blisterdører, tror jeg at alle har sin egen forståelse av hva som er bra for heltre kledningsdører og blisterdører. Du kan velge etter faktiske behov ved kjøp. Å velge.


ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼

(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)
termolaminerte kjøkkendører
farger på kjøkkenskap i polyuretan
termoformende karbonfiber
2pc kjøkkenfarger
profildører til kjøkken