Hvordan velge benkeplater i marmor

- 2022-06-29-

      Marble, as a kind of hard and exquisitely textured stone, has been widely used in the production of cabinet countertops. However, there are natural marbles and artificial marbles in the market. No matter which one you choose, you can achieve a luxurious decoration effect. Therefore, in recent years, marble countertops have become popular among consumers. So, what is the standard for the thickness of the cabinet countertop marble? How to choose marble countertops?


Marmortykkelse på skapbenkeplater

Først, la oss først forstå sikkerhetsproblemene til marmorbenkeplatene. Ettersom folk tar mer og mer oppmerksomhet til helsespørsmål, har også nyheten om at marmor har stråling trukket folks oppmerksomhet. I dag er det faktisk mange tilfeller av marmorstråling som skader mennesker og forårsaker sykdom. Mange mennesker er redde for å bruke marmor til å dekorere hjemmene sine på grunn av kvelning. Faktisk er dette unødvendig. Alle slags steiner som finnes i naturen har mer eller mindre stråling, men de fleste av dem er svært milde og ufarlige for mennesker. Grunnen til at marmorstråling skader folk er at noen er grådige etter billig og velger lavkvalitets marmor, og de lider selv. Så lenge vi velger benkeplater i marmor produsert av vanlige produsenter og nøye sjekker de relevante kvalifikasjonssertifikatene, kan slik marmor brukes trygt og uten å bekymre deg for sikkerhetsproblemer.

Hva er standardtykkelsen på benkeplater i marmor

Fordi dekorasjonsmiljøet er forskjellig og behovene til hver familie er forskjellige, er det mange spesifikasjoner for tykkelsen på marmorbenkeplatene på markedet, og de vanlige er 6 mm, 12 mm, 15 mm, 20 mm, 30 mm og så videre. Den spesifikke tykkelsesdimensjonen må diskuteres med designeren. Tilsyn er svært viktig ved montering av benkeplater, og kvaliteten på konstruksjonen påvirker direkte kvaliteten på det daglige backstage. Veiledere kan unngå å kutte hjørner og materialer, for ikke å forårsake eiendomsskade på eieren. Etter at konstruksjonen er fullført, sørg for å spørre fagfolk om å hjelpe med aksept.

Hvordan velge benkeplater i marmor

Til slutt, minn alle om at når du kjøper benkeplater i marmor, må du være oppmerksom på kvaliteten. Det finnes mange typer benkeplater i marmor på markedet, og kvaliteten er absolutt ujevn. Hvordan velge en trygg og sikker benkeplate? Ikke bare må vi velge et godt merke, en produsent av godt omdømme og sjekke kvalifikasjonsbeviset, vi må lære å identifisere oss. Det avhenger av om fargen på prøven er ren og ikke grumset, overflaten skal være fin og tett, uten plastisk tekstur, og ingen små porer på baksiden. Lukt med nesen, det skal ikke være skarp lukt. Berør med hendene, overflaten på benkeplaten skal være fin og glatt, med en god berøring, ikke treg eller snerpende, og ikke ujevn. Bruk deretter neglen til å skrape overflaten av steinen. God marmor vil ikke ripe. Til slutt, ta to prøver og bank på hverandre, og den gode kvaliteten vil ikke bli ødelagt.


Den relevante kunnskapen om benkeplater i marmor er forklart her for deg, og jeg håper å hjelpe deg. Det er mange tykkelsesspesifikasjoner på benkeplater i marmor, og alle kan velge etter faktiske behov. I tillegg, når du kjøper benkeplater i marmor, må du være oppmerksom på merkevaren for å unngå uventede situasjoner.


ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼

(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)
vinyl glans kjøkkendører
melamin dørfronter
vakuumformede kjøkkenskapdører
rutede kjøkkendører
kjøkkenskrotter nz