Forholdsregler for skaptilpasning

- 2022-06-24-

    With the development of society, small-sized houses have become the choice of more young people, and the custom home furnishing industry has also continued to rise. So do you know the strategy of cabinet customization and the precautions for cabinet customization? Let's take a look at these practical custom cabinet shopping guides!


Skaptilpasningsstrategi

En: Materielle problemer. Først av alt må du forstå hva slags materiale du vil ha. De mer populære skapmaterialene på markedet i dag er malt, rustfritt stål, heltre, marmor, kvarts osv. Disse materialene har fordeler og ulemper. Få en generell idé og velg hvilket materiale du vil ha. Dette materialet inkluderer plater, dørpaneler og benkeplater.


To: Velg en bedrift. Alle vet at når du velger en virksomhet, må du velge en anerkjent virksomhet. Hvordan kan du velge en god bedrift? Det er best å velge en bedrift anbefalt av en venn eller søke etter noen flere på Internett for sammenligning. Finner du det selv, kan du stå i fare for høye priser. Hvis du ikke er fornøyd, er det fortsatt uklart.


Tre: Prosessproblemer. Dette er selvfølgelig også det viktigste. Først av alt, gjør en avtale for størrelsen på selgeren, og se deretter designtegningen innen tre dager (vanligvis jo mer formell plass, jo mer standardisert er tegningen), og den tredje er å signere kontrakten (for å indikere din egne krav) Detaljer, spesielt materialer og kostnader), kan skapet også monteres med annet kjøkkenutstyr, slik at tilkoblingen blir god og enkel å bruke. Til slutt må du fortsatt sjekke det ut under installasjonsprosessen.


Fire: Problemer etter installasjon. Før du installerer, husk å be om et kredittkort fra selgeren og prøv det først. En annen ting er å spørre om det er noen uregelmessig ettersalgsservice, som regelmessige returbesøk osv. Dette er også en sikrere garanti.


Forholdsregler for skaptilpasning

1. Tykkelsen på skapplaten: For tiden er det 16 mm, 18 mm og andre tykkelsesplater på markedet, og kostnadene for forskjellige tykkelser vil variere. For dette alene er kostnaden for 18 mm tykke 7 % høyere enn for 16 mm tykke plater. Levetiden til skap laget av 18 mm tykke plater kan mer enn dobles, noe som sikrer at dørpanelene ikke deformeres og beskytter benkeplaten mot sprekker. Alle bør nøye forstå sammensetningen av materialene når de ser på prøvene, for å være trygge.

2. Om skapet er uavhengig: hele settet med tilkoblede skap vil påvirke hurtigheten, så alle bør spørre tydelig når de velger hele skapet, forskjellen i levetid og stabilitet mellom de to er 2 til 3 ganger, og kostnadsforskjellen er 5 %. Det kan identifiseres av emballasjen og det installerte skapet. Hvis det uavhengige skapet er satt sammen med et enkelt skap, bør hvert skap ha en uavhengig emballasje; den kan også observeres foran skapinstallasjonsbordet. Bruk av anti-kakerlakksikre og lydløse kantforseglede skap kan avlaste støtet når skapdøren er lukket, eliminere støy og forhindre inntrengning av kakerlakker og andre insekter. Kostnaden for hvorvidt anti-kakerlakkkantforseglingen er 3 %. Sjekk også om benkeplaten, dørpanelet, bokskroppen, tetningslisten og antikollisjonslisten er behandlet ved maskinpressing, og om for- og baksiden er presset sammen. Tetningslisten er ikke tett lukket, noe som vil føre til at oljeaktig røyk, støv og insekter kommer inn.

3. Sammensetning av kunststein: Egnede materialer for kjøkkenbenkeplater, inkludert brannsikker brett, kunststein, naturlig marmor, kvartsstein, rustfritt stål, etc. Blant dem har benkeplater i kvartsstein og kunststein det beste forholdet mellom pris og ytelse. Den billige benkeplaten kalsiumkarbonat har et høyt innhold og er lett å knekke. For tiden er kompositt akryl og ren akryl mer vanlig i markedet. Det beste forholdet mellom akrylkomponenter i komposittakryl er vanligvis ca. 20 %.

4. Kvaliteten på skapdørhengslet er også kritisk: kvaliteten er relatert til åpningstiden til skapdøren; det er også nødvendig å kontrollere om nivelleringsanordningen og skruene til foten er fuktsikre. Maskinvaretilbehøret som forbinder hver del av det totale kjøkkenet påvirker direkte kvaliteten og levetiden til skapene. Derfor, når du bestiller et integrert kjøkken, bør du være oppmerksom på ytelsen til maskinvaretilbehør. Spesielt for hele kjøkkenet til utenlandske merker er det meste av tilbehøret det bruker importert eller tilpasset med referanse til utenlandske standarder, så bekvemmeligheten av å erstatte den må vurderes. Det er best å kjøpe mer matchende maskinvaretilbehør når du bestiller det generelle kjøkkenet, slik at de kan erstattes når de er skadet.

5. Kan en testrapport leveres: Skapet er et møbelprodukt, og landet har en klar bestemmelse om å utstede en testrapport for ferdig produkt og tydelig angi formaldehydinnholdet. Noen produsenter kan kun levere råvareinspeksjonsrapporter, men miljøvern av råvarer betyr ikke at de ferdige produktene er miljøvennlige. Bare de kvalifiserte produktene kan bevise at produktene deres er kvalifiserte. Det er nødvendig for deg å spørre forhandleren når du foretar et kjøp, eller du kan registrere nummeret på kvalitetskontrollrapporten presentert av forhandleren og ringe kvalitetskontrollavdelingen for å bekrefte ektheten.

6. Monteringsmetode: Vanligvis kan små fabrikker eller håndlaget på stedet bare kobles sammen med skruer, nagler eller lim. Ved å ta i bruk den siste tredjegenerasjons boksstangen og tappestrukturen pluss festedeler og hurtigmonteringsdeler, er det mer effektivt å sikre fastheten og utholdenheten til boksen, og det brukes mindre lim, noe som er mer miljøvennlig.

7. Sjekk utførelsen nøye: sjekk hovedsakelig om benkeplaten, dørpanelet, bokskroppen og tetningslisten, antikollisjonslisten er behandlet ved maskinstøping, og om front- og baksiden er presset på en gang. Gode ​​produkter vil ikke åpne limet, skummet og deformeres etter langvarig bruk. Utilstrekkelig forsegling av tetningslisten kan føre til at oljeaktig røyk, støv og insekter kommer inn.

8. Kjøkkenhjørnedesign: Et praktisk overordnet kjøkken krever ikke bare rimelig konfigurasjon av store deler, men utnytter også døde hjørner på et begrenset sted. Døde hjørner på kjøkkenet refererer til hjørner på kjøkkenet som er som hjørner. Tidligere lot tradisjonelle skap ofte disse hjørnene stå tomme. Men hvis de utnyttes fullt ut gjennom humanisert design, kan man også oppnå effekten av å utnytte ressursene fullt ut. Noen moderne helkjøkken vil bruke tilkoblingsstativer eller innebygde trekkbare slik at hjørnene også kan fylles med gjenstander. Hvis kjøkkenplassen hjemme ikke er stor, kan hjørnedetaljene ikke ignoreres.

9. Stil og overordnet tilpasning: Nærmere bestemt skal skapets farge, materiale, form osv. integreres og gjenspeiles med spisestue og stue. For eksempel, når det gjelder farge, hvis hele familien er designet med varme farger, bør fargen på det overordnede skapet også være varm. Formmessig, hvis den generelle stilen er avslappet og livlig, kan stilen på kjøkkenet også være relativt fleksibel, med flere linjer og overflater. Noen endringer. Men når du kjøper et overordnet kjøkken, er det best å gå med designeren. På den ene siden kan designeren forstå den generelle stilen; på den annen side vil designeren kombinere dimensjonene og utseendet med plassen på kjøkkenet for å sikre at kjøkkenet er praktisk og praktisk å bruke.

10. Miljøvern må vurderes: kjøkkenet er nært knyttet til folks liv og er knyttet til folks helse. Derfor er miljøvernet og helsen til det overordnede kabinettet svært viktig. Noen eksperter påpekte at fordi landet mitt ennå ikke har strenge miljøkvalitetsstandarder for møbler, er bare teststandardene for trebaserte paneler (sponplater og MDF) tilgjengelige. Derfor minner jeg alle om at når man velger et helt skap, er det best å lukte om det er en sterk irriterende atmosfære. For å spare materialer, utfører mange produsenter kun delvis kantbånd. Ved kjøp må du se om all kantbånd er utført; prøv å minimere kantbånd på stedet, fordi det er vanskelig å forsegle på stedet, men fabrikken bruker høytemperatur- og høytrykkskantbånd. Ryggen er fast og ryddig; det er best å ikke installere et bakpanel bak skapet, noe som sparer penger, er miljøvennlig og er lett å rengjøre. Den fuktsikre sponplaten inneholder grønt fuktsikkert middel, og alle hullene på bokskroppen er utstyrt med deksler for å hindre fuktighet i å komme inn og redusere frigjøring av formaldehyd.ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)
termoformet glass
to pakke skapdører
2 pakke kjøkkenskap
melaminplater nz
panelkjøkken