Vask installasjonsmetode, vask kjøp ferdigheter

- 2022-06-21-

     In the kitchen decoration process, everyone will choose to install the washbasin in the kitchen. There are many ways to install the washbasin, including the above counter basin and the Taichung basin, and the materials are also varied. So what is the installation method of Taichung basin? What are the purchasing techniques for Taichung basins? If you want to know more, this article will introduce Taichung basin installation method diagrams and Taichung basin purchasing skills.

1. Installasjonen av den forhåndsbestemte posisjonen til Taichung-bassenget er relativt komplisert, og det er flere forberedelser som må gjøres. Siden det er installasjonen av den forhåndsbestemte posisjonen, er den første tingen å gjøre å bestemme den forhåndsbestemte posisjonen, og den forhåndsbestemte posisjonen bør bestemmes i henhold til størrelsen på badeservanten. Selv om størrelsen på kummen allerede er kjent, foretas selve oppmålingen av kummen for å sikre at den er idiotsikker. I henhold til den faktiske størrelsesmåleverdien bestemmes den forhåndsbestemte posisjonen til kummen. Når den forhåndsbestemte posisjonen er bestemt, er den OK. Taichung-bassenget er installert i den forhåndsbestemte posisjonen. For installasjon av Taichung-bassenget i den forhåndsbestemte posisjonen, kan installasjonen gjøres direkte. Installasjonen er relativt enkel, hovedsakelig fordi bestemmelsen av den forhåndsbestemte posisjonen er mer komplisert.


2. Installasjonen av Taichung-bassenget er mer plagsomt, og involverer problemer som stansing, avrunding, kryssfiner og installasjon av Taichung-bassengbrakett. Det er vanskelig å få tak i limbehandlingen av skjøten mellom benkeplaten og Taichung-bassenget. Dersom denne delen ikke fylles vil det oppstå problemer med kantlekkasje og vannlekkasje ved bruk. Fordi kummen er senket ned under benkeplaten, vil liming være mer plagsomt.


3. Etter at Taichung-bassenget er installert i den forhåndsbestemte posisjonen, er det nødvendig å installere bassengbraketten. Servantbraketten er kummens brakett. Det er steder som må tas hensyn til i installasjonen mellom kummene. Braketten må tilpasses i henhold til størrelsen på Taichung-bassenget. Noe tilbehør til baderomsutstyr og spesielle installasjonsverktøy vil bli brukt i installasjonen av braketten. Derfor bør disse nødvendige elementene forberedes før installasjonen for å sikre braketten. Effektiviteten til installasjonen, når disse materialene er klare, kan braketten festes og installeres.

Installasjonsmetode for Taichung-bassenget


1. Servanter i rustfritt stål, servanter i rustfritt stål har en moderne motefølelse og er enkle å rengjøre. Imidlertid er vaskeservanter i rustfritt stål vanligvis laget av solide materialer. Stålmaterialene er også svært ekstraherte, og overflaten må være frostet eller speilgalvanisert, så prisen er ikke lav. Når du kjøper servanter i rustfritt stål, må du være optimistisk med tanke på stilen, og også forstå materialet og vedlikeholdspunktene.


2. Glassservanter, glassmaterialer er alltid iøynefallende, enten det er dens unike tekstur eller lys- og skyggeeffektene. Imidlertid er feilen til glass at det er skjørt og ikke motstandsdyktig mot høye temperaturer (veggtykkelsen på glasskummene på markedet er 19 mm, 15 mm og 12 mm osv., selv for produkter med en veggtykkelse på 19 mm, dens temperaturbestandighet er bare 80 â Relativt høy temperatur).


3. Pidestallservant, pidestallservant er hovedsakelig egnet for relativt liten baderomsplass eller bad med lav bruksgrad. Fordi du ser, er utformingen av sokkelbassenget veldig enkelt, og dreneringskomponentene kan skjules i kolonnen til hovedbassenget, noe som gir folk et rent og ryddig utseende.


Taichung bassenget er en av de vanligste installasjonsmetodene i kjøkkeninnredningsprosessen vår, men uansett hvilken type servant det er en valgmetode, så har installasjons- og kjøpsferdighetene til Taichung bassenget, jeg tror alle har lest introduksjonen ovenfor, har jeg nok forstått alt senere.

ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

skapdører i polyuretan

hvite panelte kjøkkendører

benkplate i vinyl

hvit termofolie kjøkken

dører i moderne form