Typer og fordeler og ulemper med glassdørpaneler på kjøkkenskap

- 2022-06-13-

    At present, there are many types of door panel materials used in kitchen cabinets on the market. Friends who are doing kitchen cabinet decoration can always not decide which door panel to choose. This is also because they do not understand the door panel materials, so they have difficulty in choosing disease. In the selection of kitchen cabinet door materials, many people want to buy kitchen cabinet door panels made of glass doors. So what are the advantages and disadvantages of kitchen cabinet glass door panels and the types of kitchen cabinet glass door panels? This article will give you an introduction today.


Kjøkkenskapglassdørtyper:

1. Preget glassdør

Preget glass er et flatt glass produsert ved en rullemetode. Den er preget av lysgjennomgang og opasitet, og brukes mest i dekorasjonsområder som toaletter.

2. Kablet glassdør

Denne typen glass er laget ved å rulle og legge inn metalltråd eller metallnett i glassplaten, som er et slags anti-støt flatt glass. Når den blir truffet vil den kun danne radielle sprekker uten å falle og skade folk.

3. Hul glassdør

Glasset som brukes i denne typen dører er stort sett limt for å holde de to glassstykkene med et visst intervall. Intervallet er tørr luft, og periferien er forseglet med et tetningsmateriale. Lydisolasjonsytelsen er utmerket.


Fordelene og ulempene vedkjøkkenskap glassdører

1. Introduksjon til fordelene med glassdørpaneler på kjøkkenskap

Glassdørpanelet til skapet har sterk plastisitet. Det rike utseendet kan integreres med forskjellige kjøkkenstiler. Skapet er behandlet av bakemaling. Et lag med tett glassbeskyttelsesfilm er lagt til utsiden av glassdørpanelet på skapet, som viser en moderne stil. I kombinasjon med enkelt heltre kan det vise en sterk klassisk og retro atmosfære.

Glasset har god lysgjennomgang, er miljøvennlig og avgir ikke særegen lukt. Rik på farger kan den lages i en rekke spesialfarger, med god fukt- og brannmotstand, og uten deformasjonsproblemer.

Det er ikke kresen med stilen på kjøkkenet. Veggskap i enhver kjøkkenstil kan brukes. Det lille området på kjøkkenet ser litt ut fordi det har en viss speileffekt.

Aluminiumsramme eller treramme kan brukes rundt, og det store området i midten er glass. Den kan også brukes som delvis innlegg og blomsterdekorasjonsfolie.

Veggskapdøren til skapet er laget av kledningsramme av aluminiumslegering og skapdøren med glassdør. Selv om gulvskapet ikke bruker glassdører, er skuffene til gulvskapet laget av sølvgrå, som gjenspeiler glassskapdørene til veggskapet opp og ned, perfekt Kombinasjonen av det som helhet, oppnår ikke bare effekten av dårlig syn, men ser også veldig harmonisk ut.

2. Introduksjon til ulempene med glassdørpaneler forkjøkkenskap

Glassmaterialet er sprøtt og skjørt, så vær forsiktig når du bruker det. Overflateplastisiteten er dårlig, og håndverket er relativt lite.

Ovenstående er det relevante innholdet i glassdørpanelet introdusert i denne artikkelen. Etter å ha lest det, tror jeg at alle har en generell forståelse av skapglassdørpanelet. Faktisk, blant de mange skapdørpanelene, er skapglassdørpaneler fortsatt mye brukt. Det er mange stiler av skapglassdørpaneler, og du kan velge etter dine egne preferanser. Selvfølgelig har skapglassdørpaneler fordeler og ulemper. Hvis du vil kjøpe den, kan du velge i henhold til din egen faktiske situasjon. Til slutt håper jeg forslagene i denne artikkelen kan hjelpe deg.(Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.)


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

vinyl vikle dører vs laminat
termoplastdører
bytte kjøkkenskapdører nz
vinyl wrap kjøkkendører brisbane
termoformende nylon