Hva er de vanlige materialene for garderobedører og hvilket materiale er bra?

- 2022-06-10-

      Now, with the improvement of our quality of life, our taste is gradually improving. Different customers have different requirements for products, which leads to the diversification of wardrobe door materials on the market, making it difficult for consumers to choose. What material is good for custom wardrobe doors? The following is an analysis of common materials for wardrobe doors.

Hva er de vanlige materialene tilgarderobedører?

For tiden er de vanlige garderobepanelene på markedet massivt tre,lakkertog Formica.

â. Bruk heltre til å lage garderobedørpaneler. Stilen er for det meste klassisk, og prisen er vanligvis høyere. Dørkarmen er laget av heltre, hovedsakelig i fargene kirsebær, valnøtt og eik. Dørkjernen er laget av plate med middels tetthet med massivt treskinn. I produksjonen er massivtreoverflaten generelt preget og malt på utsiden for å opprettholde den opprinnelige trefargen og vakre formen. På denne måten kan den spesielle visuelle effekten av massivtre garanteres, og kombinasjonen av karm og kjerneplate kan sikre styrken til dørpanelet.

â. Grunnmaterialet til bakelakkplaten er tetthetsplate, og overflaten bakes ved høy temperatur med seks ganger spraymaling (tre bunner, to sider og en lys). For tiden er det kun én prosess med "bakemaling" som brukes i garderober, det vil si at dørpanelet i grunnmaterialet behandles med malingen som varmes opp og tørkes i tørkerommet etter sprøyting. Malingsplaten er preget av lyse farger, enkel modellering, sterk visuell effekt, veldig vakker og stilig, utmerket vanntett ytelse, sterk anti-fouling-evne og lett å rengjøre. Ulempen er at det tekniske nivået er høyt og skrotraten høy, så prisen holder seg høy. Det må tas nøye vare på når du bruker det. Den er redd for støt og riper. Når den først er skadet, er den vanskelig å reparere.


â. Formica dørpanel er for tiden det mest brukte dørpanelmaterialet. Fargen er lysere, og kantbåndene er forskjellige. Den har slitestyrke, høy temperaturbestandighet, ripebestandighet, penetrasjonsmotstand, enkel rengjøring, fuktighetsbestandighet, ingen falming og delikat berøring. Fordeler som rimelige priser. Grunnmaterialet til det brannsikre dørpanelet er sponplater, fuktsikker plate eller tetthetsplate, og overflaten er dekorert med brannsikker platefiner. Prisen på innenlandske brannsikre dørpaneler er lavere, og kostnadene for koreanske paneler og tyske paneler vil øke med omtrent 25% og 50%. Den brannsikre brettet er i tråd med utviklingstrenden av kombinasjonen "vakker og praktisk" i garderoben, så den vil vare evig i markedet. Ulempen er at dørpanelet er en flat plate, som ikke kan skape tredimensjonale effekter som støt og metall, og motesansen er litt dårligere.


I dag, med populariteten til tilpassede garderober, blir ulike tilpassede garderober mer og mer populære blant forbrukere, og det er flere og flere materialer for folk å velge å lage garderober på markedet. Forbrukerne kan velge ikke bare massivtrepaneler til garderober, men også glasspaneler til garderober, eller membranpaneler til garderobedører. Men fordi klesskapet er et av de viktigste møblene på soverommet, og det ikke egner seg for flytting, er det best å velge gode materialer.


ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)
billige garderober
liten garderobeskap
soverom garderobeskap
garderobehyllesystemer
plast garderobe