Vanlig tykkelse på bakpanel til tilpasset garderobeskap

- 2022-05-25-

     The wardrobe is an essential piece of furniture in the bedroom. Nowadays, many people choose to customize the wardrobe in order to make full use of the bedroom space and make it beautiful and environmentally friendly. Regarding the question of customizing the wardrobe back panel, many friends are hesitant to choose 9mm or 18mm. Most of the reasons for choosing 9mm are that the backplane of the customized wardrobe is not load-bearing. The main function is to prevent dust and moisture and stabilize the wardrobe. This thickness is enough; the reason for choosing 18mm is that it is thicker and more stable, and there is no need to worry about other aspects. Is this really the case?

Det er tre hovedtykkelser av tilpassetgarderobeBakplan: 5 mm, 9 mm og 18 mm.


Fordelene med 5 mm er: øke dybden på garderoben og lave kostnader; Ulempene er: lett å være fuktig, utsatt for brudd, og vridning og sprekker vil oppstå etter lang tid. Dette er grunnen til at de fleste ikke velger 5 mm.

Bakpanelet på 9 mm er en ofte brukt tykkelsesdimensjon for bakpanelet til en garderobe. Dens fordeler er: Bakplaten opptar en liten mengde plass i skapet, noe som er fordelaktig for å etterlate et gap mellom bakplaten og veggen, slik at den fuktsikre ytelsen blir bedre, og den kan demonteres og flyttes mange ganger. Dessuten kan bæreevnen til det 9 mm tykke bakpanelet støtte tyngdekraften til overskapet og hver hylle for å sikre stabiliteten til garderoben.

Bakplanet på 18 mm er bedre enn 9 mm og 5 mm når det gjelder fuktmotstand og stabilitet, men dybden pågarderobevil øke. Dette problemet må vurderes, og kostnadene vil også øke. I tillegg til å installere krokprodukter inne i garderobemønsteret, anbefales det å bruke 18 mm tykkelse, og 9 mm tykkelse bakplan er tilstrekkelig i andre tilfeller. Når det gjelder fuktmotstand, er det 18 mm garderobepanelet ikke overlegent andre tykkelser på grunn av økningen i tykkelsen, fordi fuktighet sakte invaderes gjennom fukt i stedet for direkte å bløtlegges i vann.

Etter å ha snakket om tykkelsen på bakpanelet til den tilpassede garderoben, la oss snakke om tykkelsen på skapet til den tilpassede garderoben.

Det er to ofte brukte tykkelser på garderobeskap, 16 mm og 18 mm. I dag er de fleste av dem 18 mm tykke. Hovedsamlingsutstyret er nesten alt satt til 18 mm. Denne tykkelsen er mer egnet for store tilpassede møbler. Hvis det er for tynt, er støtten til garderoben et problem, hvis den er for tykk, vil den virke klumpete og oppblåst.

Denne artikkelen introduserer hovedsakelig tykkelsen på bakpanelet til den tilpassede garderoben. Som svar på dette problemet introduserer denne artikkelen de vanligste bakplantykkelsene, 5 mm, 9 mm og 18 mm. Du kan velge hvilken tykkelse du vil tilpasse i henhold til den detaljerte introduksjonen ovenfor.ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)
lite garderobeskap
garderobemøbler for menn
liten svart garderobe
kort garderobeskap
sammensatte garderober