Fargematchingsprinsipper for garderobe og vanlige fargesammensetninger

- 2022-05-09-

     The decoration of the bedroom will directly affect the quality of life in the future, and the color matching of the wardrobe directly affects the overall environment of the bedroom. Therefore, in the actual decoration, special attention should be paid to the color matching of the bedroom environment and the wardrobe. Appropriate color matching can also relieve the fatigue of the owner and make people feel happy. But do you know how to match wardrobe colors?


Prinsippet omgarderobefargetilpasning:

1. Fargen på soverommet bør ikke være for tung eller for tung. Det anbefales å bruke mellomfargede tregulv til gulvet, for bedre å matche;

2. Fargen på hovedsoverommet som brukes av unge mennesker kan være litt overdrevet, men den bør matche den generelle stilen;

3. Hvis det ikke er nok sollys i det andre soverommet, prøv å bruke lyse farger, spesielt legg vekt på å ikke bruke svart, noe som vil virke deprimerende;

4. Vær oppmerksom på kombinasjonen av kaldt og varmt når du matcher farger, slik at det ikke er lett å bli visuelt sliten.


Vanlige fargesammensetninger forgarderober:

1. Lyse farger. Lyse farger indikerer raske og milde farger. Fordi den generelle metningen er lav, er de myke og elegante, men ikke søte, og har naturlig nok en temperamentsfull effekt.

2. Lys luksusgrå. Høykvalitets grå refererer faktisk til ett fargesystem. Gråtoner med forskjellige graderinger kan utlede rike lag. Den skjulte spenningen kan skape en romstemning som er både edel og elegant, myk og behagelig. Med hvit, svart, brun eller andre lyse farger, kan den vise en romlig estetikk på høyt nivå.

3. Skogens trefargedannelse. Trefargen har lav lyshet, naturlig tekstur, og har flere egenskaper som slitesterkt, mykt lys, varme osv. Den har en sterk evne til å vise kinesisk stil med hvite og lyse farger. Det kan være elegant og mykt, men også luksuriøst og luksuriøst. Plassen bringer utsøkt sjarm.

4. Lyse og pyntede farger. Farger brukes ofte som pynt, og de skal være små og presise. Bruk gråtoner med lav metning for å opprettholde teksturen. Fargene som matches på denne måten vil ha en følelse av design og vil ikke være jevnt vakre.

Etter å ha lest disse vanlige fargekombinasjonene, har du noen favoritter? Garderoben skal brukes på soverommet i flere år til tiår, så det er best å velge en enkel design, for ikke å bli forlatt av trenden.


ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

montert skyve garderobeskap
garderobe med kun hyller
ikea garderober
enkel garderobe med skuffer
3 dørs garderobeskap