Uansett hvor gammelt hjemmet ditt er, kan du ha et walk-in-garderobe!

- 2022-04-20-

Vi må vite at en kvinnes garderobe alltid mangler ett klesplagg, men når vi flytter hjem alle klærne vi har kjøpt, vil vi oppdage at vi ikke bare mangler ett klesplagg, men vi er fortsatt ett steg borte. Innebygd garderobe. La oss ta en prat med deg i dag. Uansett om hjemmet ditt er en stor leilighet eller en liten leilighet, vil du definitivt kunne designe ditt eget walk-in-garderobe på en rimelig måte for å oppnå effekten av komplette funksjoner og en gang for alle. Så, hva slags walk-in-garderobe passer for hjemmet ditt?

1. U-formet walk-in-garderobe

Hvis du har nok plass i hjemmet ditt, kan du tilpasse et U-formet walk-in-garderobe. Det U-formede walk-in-garderobeskapet bruker et rom eller plass som oppbevaringsplass for klær. Den U-formede layouten er designet for både øvre og hjørnerom. Kan utnyttes fullt ut. Design som sminkebord og karnapper kan legges til, og funksjonaliteten til selve garderoben kan deles opp ytterligere, slik at oppbevaringen av klær blir oversiktlig med et øyeblikk.

2. Entré walk-in closet

Hvis plassen til en liten leilighet er begrenset, kan gangenskap gjøres om til et walk-in-garderobe, som effektivt kan forbedre funksjonaliteten og utnyttelsen av plassen. Humanisert design, praktisk og vakkert, hvis det brukes riktig, vil det være mye lagringsplass.

3. Innebygd walk-in closet

Hvis arealet av hjemmet ditt ikke er stort, kan det være lurt å bruke vegger og skillevegger for å danne et uavhengig skjult walk-in-garderobe, og garderoben bør være opplyst av lys.

4. L-formet walk-in-garderobe

For familier med relativt trang plass kan det bygges et hjørne walk-in closet for å utnytte plassen fullt ut. Oppbevaringsrom med flere oppbevaringsrom deler innsiden av skapet, som er praktisk å komme til, vakkert og ryddig og fryder for øyet.


ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

garderobe i hvitt og tre
stor hvit garderobe
hjørne garderobeenhet
kvalitetsgarderober
garderobe med skuffer og speil