Barneromsdesign, hvordan dekorere rommet for 4-12 år?

- 2022-04-11-

Når det gjelder barnerom, håper de fleste foreldre å skape det mest interessante, kjærlige og tryggeste redet for barna sine i verden. Men i tillegg til å være morsom, kjærlig og trygg, har du vurdert lagringsproblemet?

01: Effektiv bruk av plass i og utenfor sengen

Når det ikke er nok rom til to barn i familien, er det en hodepine hvordan man skal løse boligproblemet.

Stigen kan også designes i stil med oppbevaringsskap. Oppbevaringskapog vitrineskap kan oppbevare gjenstander og kan også brukes til å vise dekorasjoner.

Den kombinerte køyesengen kan utnytte køyesengsplassen til å åpne opp et studieområde eller lekeområde for å øke plassutnyttelsen.

02: Lagring og oppbevaring av sterke leker

Leker er en veldig viktig del av barnas vekst og er deres venner for barn, men flere leker tar opp plass. Det er også et problem som må vurderes når man bygger enbarnerom.

Transformasjonen av hele veggskapet, designet til toppen, hele overflaten er skapet, og det er ingen grunn til å bekymre seg for utilstrekkelig lagringsplass.

Den kan også kombineres med en garderobe for å bygge et oppbevaringsrom for enhetlig tilgang, som kan brukes med ett slag, noe som er praktisk for barn og også vakkert.

03: Optimaliser skapdesignet for å forbedre oppbevaringen

En garderobe er uunnværlig på et barnerom. Det er nødvendig å vurdere: hvordan lagre det mer praktisk for barn å ta selv, så vel som sesongens klær, sengetøy og andre personlige gjenstander, for å dyrke barnas følelse av å rydde opp fra en tidlig alder.

For barnerom med større plass, hvis én garderobe ikke er nok til oppbevaring, kan du kombinere med andre oppbevaringsskap for å skape en super oppbevaringskapasitet.

Plassen er begrenset, så prøv å utvide utformingen av selve garderoben, legg til rom, skuffer eller oppbevaringsskap etter behov, eller sett taket for å forbedre oppbevaringen.

04: Morsom oppbevaring for å lage et lesehjørne

Barns opplysning er mer avhengig av bøker, og læringsstemningen skapes. Det er nødvendig å åpne opp et "lesehjørne" eller "læringsområde" på barnerommet, som også er en liten verden for barn.

Gi barna et lesehjørne, som kan designes ved å kombinere med møbler. Ovennevnte garderobe-lesehjørne-design gir full lek til det morsomme og praktiske.

Det er også dette optimaliserte «bokhjørnet», som har samme effekt og er godt nok til å tilfredsstille barnas nysgjerrighet. Den kan også brukes til å oppbevare små lesemateriell.

ï¼Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.ï¼


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

høye soveromsgarderober
sorte garderober selges
garderobeskap på soverommet
fransk garderobe
garderober uk