Er garderoben bra for flerlags massivtre eller sponplater?

- 2022-02-17-

    Of course, you need to choose good furniture by yourself before you can rest assured, but to choose by yourself requires a deep understanding of furniture knowledge, so the choice of furniture panels has become a problem for many people. Is the wardrobe better with multilayer solid wood or particle board? If you are not sure, let's take a look at the following detailed analysis of these two kinds of plates. I believe that the problem will be solved after understanding!

1. Massivtre sponplater

Den såkalte massivtre sponplaten er produsert basert på produksjonsprosessen av sponplater, som er et oppgradert produkt av sponplater. Forskjellen er at massivtresponplaten kuttes i vanlige lengder og størrelser av spesialutstyr, tørkes, limes og brukes spesialutstyr. Overflatekjernepartiklene forskyves og tørkes deretter ved varmpressing. Fordelen er at ekspansjonskoeffisienten er liten, fuktighetsmotstanden er god, og partiklene er orienterte og lagdelte, og den indre teksturen er jevn, noe som er sterkere enn vanlig spon i spikerhold- og bøyemotstand.


Dessuten er sannsynligheten for vridning deformasjon av massivtre sponplater svært liten på grunn av dens gode dimensjonsstabilitet, høye styrke og gode hardhet. I det nåværende europeiske møbelmarkedet bruker trebaserte paneler hovedsakelig massivtre sponplater, som er mye brukt i hjemmet.

2. Massivtre flerlagsplate

Massivtre flerlagsplate tilhører ikke sponplater og tetthetsplater. Strengt tatt hører det til massivtreplater, og flerlags er ett lag brett lagt på et annet lag. Massivtre flerlagsplate kan også kalles kryssfiner. Den er laget av flerlagsplater arrangert i kryssmønster som basismateriale og edeltre som panel. Etter belegg med harpikslim, er det laget av høy temperatur og høyt trykk i en varmpresse. Det har fordelene av ikke lett å deformere og sprekke, krympende ekspansjonssystem er veldig lite, justerer innendørs temperatur og fuktighet, etc., det er også kjent for miljøvern og har blitt den nye favoritten til tilpassede hjem.

Denne typen laminat har vært brukt i utlandet i mange år og er også veldig populær. Det meste brukes til hjemmedekorasjon. Massive trelaminater er mer motstandsdyktige mot sprekker enn stokker, deformeres ikke lett, og prisen er ikke mye forskjellig.

Så er garderoben bedre med flerlags massivtre eller sponplater? Faktisk er disse to typene produkter mer miljøvennlige, men hvis du må velge en, er flerlagsplate i massivt tre bedre, fordi bindingsområdet er mindre enn massivt tre, og miljøvernnivået kan nå E1. Dette er håndlagde møbler. Vanlige materialer.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

frakkegarderobe
lønnsgarderobe
stor garderobe med skuffer
stort soveromsgarderobeskap
stor garderobe med speil