Gode ​​baderomsskap er her, gjør lekser før innredning, for å gjøre det nye hjemmet fantastisk

- 2022-04-13-

Etter å ha oppholdt meg i boliginnredningsbransjen lenge, føler jeg mer og mer at Kinas verdensfabrikk ikke er et ekte navn. Med forbedringen av levestandarden vil folk prøve sitt beste for å dekorere badet. I tillegg til å være slitesterke skal de også være vakre og rause, og la artiklene på badet få bedre oppbevaringsplass. Debaderomsskaper en av de uunnværlige.

Følelsen av eksistensen av toalett i familiedekorasjon er ikke høy. Men som det sies, «gullkjøkken og sølvvakt», selv om det bare er noen få kvadratmeter, er innredningskostnadene ganske store. Badet skal være enkelt å bruke. La oss starte med baderomsskapet.

Toalett har en pose med vannrør og toaletter og andre gjenstander, det er mange hjørner vanskelig å bruke, lett å produsere sanitær dødt hjørne. Derfor må baderomsplassen tilpasses. Skapkroppen bør tilpasses etter størrelsen på huset. Den spesialformede plassen og spalthjørnet bør brukes for å unngå sløsing med 1 m2.

Det finnes tusenvis av stiler av baderomsskap, men du kan ikke være grådig. I henhold til utvalget av hjemdekorasjonsstil, er samlokalisering ikke brå. Baderomsskap skal være vakre og slitesterke, med ulike materialer, ulike priser og holdbarhet. Ved kjøp, kombiner budsjettet før du starter.

Kombinasjonen av enkelhet og praktisk ibaderomvil få deg til å føle deg komfortabel og praktisk.

I dette markedet, som gradvis domineres av post-90-tallet, har unge mennesker sin egen tolkning av mote, smak og personlighet. De forfekter seg selv, forfølger individualitet og har en spesiell streben etter fargeestetikk.

Skapdesignet er eksklusivt og moteriktig, og fargetilpasningen er luksuriøs og edel. Den tolker den europeiske stilen lekker mellom detaljene, og utseendet er veldig vakkert. Det lagdelte oppbevaringsskapdesignet er praktisk for daglig lagring, praktisk å bruke, rent og ryddig. Med LED-lys blir badet mer elegant.

Vegghengt baderomsskap sparer plass og passer for små baderom. Gulvtype baderomsskap dekker et stort område, mer egnet for stort baderom.

Fire kvadratiske linjer struktur, sjenerøs og sterk, enkel og ren. Den klassiske sorten er full av temperament og allsidig. Designere utnytter veggplassen fullt ut, som kan kalles kombinasjonen av skjønnhet og funksjon.

Stor kapasitetslagringsplass under scenen, klassifisert og lagdelt lagring, kan forbedre effektiviteten av plassutnyttelsen. Det daglige vanlig brukte ansiktshåndkleet, silkepapiret, bomullspinnen, kammen, hudpleieproduktene osv. lagres uten å ta opp plass på bordet.

Baderomsskapet skal ikke bare dekke de grunnleggende behovene til å vaske ansikt og børste tenner, men også øke visse lagringsfunksjoner for å holde badet rent, vakkert og ikke rotete, for å forbedre designstilen og gjøre det mer praktisk å bruke.

Enkel og ren skapdesign, samtidig som den ekstremt forenklede, rimelige bruken av hver tomme plass beholder for å møte ulike lagringsbehov. Rent hvitt, stille og rent, i rommet viser skjønnheten til minimalistisk kunst.

Grå ser veldig tekstur ut, litt utsmykning kan skape en veldig høy følelse av designeffekt. For eksempel, grått baderomsskap, med samme farge på marmorbord, er den generelle visuelle effekten en liten lett luksusfølelse.

Hvitt ser veldig rent ut, den visuelle effekten er stille og ren, den minimalistiske designen kan gjøre mer fornuftig bruk av hver tomme av plass, for å møte lagringskravene til ulike badeprodukter.

Effektiv integrering og samlokalisering av rom kan også romme livets personlighet. Velg en skreddersyddbaderomsskap, enten du er søvnig om morgenen eller trøtt når du kommer tilbake om natten, kan du sette dine forskjellige stillinger i den lille private verdenen


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

baderomsskap

toalettbord

baderomsmøbler

oppbevaring på badet

forfengelighet