Vedlikehold av baderomsskap, disse tingene må du vite

- 2022-04-15-


Debaderomsskapkan kalles en stor husholdning på badet, slik som toalettsaker, vaskemidler og andre vanlige gjenstander på badet samles inn av den. De fleste baderomsskapene er imidlertid laget av tre. I et fuktig miljø er det ikke lett å holde dem over lengre tid. Skal du få baderomsskapene til å fungere lenge, er daglig stell selvsagt essensielt.

1ã Fire tabuer av baderomsskapmiljø

Uansett hva slags materiale baderomsskap, er veldig redd for høy temperatur, fuktighet, skarpe gjenstander, kjemiske forsyninger. Alt som kommer i kontakt med baderomsskapet bør oppbevares i romtemperatur. Baderomsskapet bør tørkes av med en tørr klut i tide etter gjennomvåthet. Dette kan holde baderomsskapet tørt og redusere unødvendige skader. Det er bedre å ikke legge daglige kjemiske produkter som hårfarge, maling og blekemiddel på baderomsskapet til ordinære tider.

2ã Stabil plassering av skapartikler

Artikler skal plasseres stabilt ibaderomsskap. De tyngre gjenstandene bør plasseres i bunnen av skapet. Det bevegelige laminatet til enkelte baderomsskap kan justeres opp og ned. Vær oppmerksom på om laminatbraketten er plassert i riktig posisjon. Skapet er egnet for plassering av lette gjenstander, som sjampo, dusjsåpe, tørt håndkle, papirhåndkle og andre lette gjenstander, for å unngå stressdeformasjon av topp- og bunnplaten forårsaket av de tunge gjenstandene, og samtidig , kan det i stor grad sikre sikkerheten ved å ta og plassere artikler.

3ã Vær oppmerksom på vedlikehold av maskinvare

Maskinvare for baderomsskap inkluderer hovedsakelig metallkjede, hengsel, glideskinne, etc., materialet er vanligvis rustfritt stål eller ståloverflatespraybelegg, sprayplastbasert, i bruk, bør ta hensyn til å unngå sterk syrebasert løsning direkte dryss på maskinvaren , uforsiktig hendelse bør umiddelbart tørke rent, dørhengsel, skuff skyve for å holde åpen og lukke, trekk fritt, husk også å gjøre ofte ren, for å hindre maskinvare fuktighet Rust, trenger også å gjøre i døren hengsel og håndtere løs unormal lyd, rettidig justering.

4ã Smart rengjøring og behandling av riper

Det er uunngåelig å skrape overflaten avbaderomsskapi daglig bruk. Når det er riper på den keramiske overflaten, kan det påføres litt tannkrem på ripen, og deretter kan overflaten tørkes gjentatte ganger med en myk tørr klut, og deretter kan overflaten bli glatt som ny. Når steinbordets overflate er riper, kan den tørkes av med mer enn 800 mm sandpapir eller 100 % ren klut med vann, og deretter kan den opprinnelige tilstanden gjenopprettes. Hvis baderomsskapet har riper, men ikke berører det malte treverket, bruk de samme fargestiftene eller pigmentene i det samme skapet, smør det på overflaten av skapet for å dekke den eksponerte bakgrunnen, og påfør deretter et tynt lag med gjennomsiktig neglelakk .

Ovennevnte er for å introdusere detaljene for vedlikehold av baderomsskap, jeg håper dette kan gi deg en mer omfattende forståelse av vedlikehold av baderomsskap.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

oppbevaringsskap for bad

servantskap på badet

over toalettoppbevaringen

baderomsenheter

baderomsskap