Baderomsskapet er et godt valg. Det er ikke så farlig om du ikke skiller vått og tørt

- 2022-04-19-

Badrom, i alles daglige liv inntar en ekstremt viktig posisjon, vil nyte livet til mennesker, nyte tiden for dialog med seg selv i baderomsrommet. Minst to ganger om dagen morgen og kveld skal jeg se på meg selv foran baderomsskapet. Hvis døren til baderomsskapet åpnes, vil det komme en lukt av mugg i ansiktet mitt, og dagens interesse vil bli eliminert.

Mange foreslår at vi må gjøre den tørre våte separasjonen, men hvis vi er plaget av fuktigheten, så lengebaderomskabinettt er valgt, er den tørre og våte separasjonen ikke så viktig.

Hvordan forhindre vanndampinvasjon?

Hemmeligheten er at hovedmaterialet ikabinetter strengt valgt med 18 mm fortykket Eucalyptus massivtreplate, gjennomsnittstemperaturen på materialet er over 15 â, og den årlige nedbøren er mer enn 1000 mm. Massivt tre med høy tetthet har sterk hardhet, ikke lett å mølle, men kan også forhindre sprekkdannelse og deformasjon. Det viktigste er å velge eukalyptustre med 25-30 års alder i møte med vått baderomsmiljø. På grunn av sin harde tekstur, ingen sprekker og ingen frykt for vanndamperosjon, kan den beskytte mot sol og kulde, og dermed effektivt forbedre den totale levetiden til baderomsskapet. Samtidig har styret bestått den nasjonale E1 miljøvernsertifiseringen, som er miljøsikker.

For å sikre både holdbarhet og skjønnhet er bordet laget av steinplate, som er populært blant forbrukere de siste årene. Den har ikke bare høy hardhet og slitestyrke, men har også høy anti-forurensningsevne og er lett å rengjøre. Det keramiske bassenget kalsinert ved 1280 â er jevnt glasert på innerveggen, noe som ikke er lett å gulne og forurense. Den generelle formen på baderomsskapet er mer enkel og atmosfærisk, men det lavmælte fargesystemet viser kvaliteten overalt.

Samtidig kan det også matches med et LED-mykt lys som fyller på med intelligent speil, enten det er daglig toalett eller sminke, frisyre kan la deg se detaljene tydeligere og belyse skjønnheten.

Dobbeltlags stor kapasitetskuff, la familieoppbevaring i orden, pluss to uthulede oppbevaringsrom, lett å ta,maskinvaremed DTC silent slow drop hengsel, åpne og lukke jevnt, stille.

Å skape et komfortabelt baderom er ikke bare for integriteten til hjemmeinnredning, men også for å glede deg selv. Når du går hjem, kan du slappe helt av i kropp og sinn, og være trygg på å møte neste dag.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

medisinskap

hjørne baderomsskap

bad overskap

servantskap på badet

høye baderomsskap