Hva kjennetegner forskjellige materialer til baderomsskap?

- 2022-04-25-

Det finnes mange typerbaderomsskapmaterialer. Mange forbrukere vet ikke hvilket materiale de skal velge når de skal velge baderomsskap. Ulike materialer har forskjellige fordeler og ulemper.

Følgende er for å forstå materialegenskapene til forskjellige baderomsskap.

1. Massivt tre refererer til kabinettet laget av destillert og dehydrert massivt tre som basismateriale og behandlet ved n-kanal vanntett behandlingsprosess. Bord (eller servant) kan bruke glass, keramikk, stein og kunststein, samt de samme materialene som skapet. Den er preget av naturlig stil, enkel og elegant stil, som fullt ut kan gjenspeile mesterens husstandskarakter og verdighet. Etter flere vanntette prosesser og malingsbakeprosess, er den vanntette ytelsen veldig god, men den største ulempen med massivtre skap er hvis miljøet er veldig tørt (for eksempel tomt) Juster tuyere eller dens naturlige tørking, som Xinjiang og andre steder ) er lett å knekke, så bruk av våt bomullsklut, tørk ofte innvendig og utvendig.

2. Keramikk, refererer til det direkte grunnlaget for formen som brennes inn i det keramiske skapet, bordet er generelt også keramisk. Det er lett å ta vare på det, som fullt ut kan reflektere vertens rene og livlige rytme. Keramikk er imidlertid skjøre gjenstander, som lett kan bli skadet hvis de blir truffet av tunge gjenstander.

3. PVC-type, kan lages i henhold til treforedlingsteknologiskapet,kabinettRåmaterialet er PVC-skumplate, bordplaten ligner på massivt tre. Den er preget av god vanntett ytelse, og fargeglansen til bakemaling er blendende, noe som passer for fasjonable og avantgarde forbrukere. Imidlertid vil PVC-plate deformeres under kraft når den utsettes for tyngdekraften, som ikke kan gjenvinnes etter lang tid. Derfor er bassenget som denne typen skap vanligvis bærer ikke veldig stort og vekten er liten.


4. Akrylklasse, må behandles i henhold til formen, myk først akrylmaterialet ved høy temperatur, og deretter i henhold til formen for å behandle til ulike stiler av kabinettkroppen; denne typen produkt har også god vanntett ytelse, men dens natur er veldig sprø, lett å produsere riper og sprekker.

5. For tetthetsplate er skapkroppen laget av tetthetsplate som basismateriale, og deretter utføres den vanntette behandlingen. Forskjellen i kvaliteten ligger i den forskjellige sekvensen av vanntett behandlingsprosess, og forskjellen er stor: først blanking, deretter vanntett og til sluttkabinettkroppen er best. Først gjøre vanntett, deretter blanking, og til slutt gjøre skapet kroppen er bedre. Til slutt er vanntett et triks. Den første typen materiale med seks sider kuttet på plass er det beste av det beste, men det er vanskelig å tilpasse størrelsen, og kan ikke kuttes på stedet for å skade skapstrukturen, ellers vil den vanntette ytelsen bli skadet og produktet livet vil bli forkortet.


6. Cyanurisk cyanamidplate ligner på tetthetsplate. Men vanntett er forseglet PVC-sidebehandling, lett å åpne kanten.

7. Glass potte: det er herdet glass og ikke-herdet glass, sistnevnte sier ikke at markedet ikke er tillatt å ha (i tillegg til tre ingen produkter stjålet på markedet). Denne typen stil er den mest populære, den raskeste oppdateringen, lett å eliminere. Hvis glasskummen ofte vaskes med såpe eller ansiktsrens, er det lett å danne et lag med smuss i kummen, som er vanskelig å rengjøre (å rengjøre med eddik eller nøytralt rengjøringsmiddel, eller tannkrem). I tillegg, hvis det herdede glasset har en selveksplosjonsrate, er det 100 % for forbrukerne hvis det er en tiendedel av en million for produsentene.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

oppbevaringsenheter for bad

hvitt baderomsskap

speilskap på badet

baderomsskuffer

skap til baderomsvask