Hvilket materiale er bedre for baderomsskap?

- 2022-04-29-

For å være ærlig er det ikke mangebaderomsskapi bruk nå. Tretti dekorerte har kanskje ikke engang ett baderomsskap installert. Dette har selvsagt også sammenheng med størrelsen på huset. Nå er servant og toalett to separate rom, som ikke påvirker hverandre. Det er ikke behov for et baderomsskap. Vanligvis er baderomsskapene forbundet med servant og toalett. Å lage et baderomsskap kan øke plasslagringskapasiteten. Det er praktisk for familiemedlemmer å plassere baderomsrelaterte artikler på toalettet, som hovedsakelig brukes til daglig vask og til og med utkledning. Så hva slags materiale skal vi velge til baderomsskapet i familien vår. La oss snakke om dette problemet.

Klasse I:solid trebaderomsskap

Tre er redd for vann, dette er sikkert, så hvordan kan vi lage baderomsskap med massivt tremateriale? Og vanndampen på badet er så stor, ber det ikke om trøbbel med heltre?

Hvilket materiale er bedre for baderomsskap?

Det er det faktisk ikke. Vanlig heltre kan ikke brukes som baderomsskap. Massivt tre refererer her til skapet laget av destillert og dehydrert massivtre som basismateriale og behandlet med n-kanal vanntett behandlingsprosess.


Bord (eller servant) kan være laget av keramikk, stein og kunststein, og samme materiale som skapet. Glass kan også lages, men det anbefales ikke å bruke glass, som er for farlig.


Klasse II: keramisk baderomsskap

Keramikk, refererer til det direkte grunnlaget for formen som brennes inn i det keramiske skapet, bordet er generelt også keramisk. Det er lett å ta vare på det, som fullt ut kan reflektere vertens rene og livlige rytme. Keramikk er imidlertid skjøre gjenstander, som lett kan bli skadet hvis de blir truffet av tunge gjenstander.

Vær forsiktig når du bruker, ikke bruk noen store metallgjenstander for å kollidere med baderomsskapet, ellers vil keramikken lett bli ødelagt og skade folk.

Klasse III: PVCbaderomsskap

PVC-type, kan lages i henhold til treforedlingsteknologiskapet, skapråmaterialet er PVC-skumplate, bordplaten ligner på massivt tre. Den er preget av utmerket vanntett ytelse, og fargeglansen til bakemaling er blendende, noe som passer for fasjonable og avantgarde forbrukere. Imidlertid vil PVC-plate deformeres under kraft når den utsettes for tyngdekraften, som ikke kan gjenvinnes etter lang tid. Derfor er bassenget som denne typen skap vanligvis bærer ikke veldig stort og vekten er liten.


Virkelig ikke anbefale bruk av PVC-materialer for å gjøre baderomsskap, tross alt, er deres egen familie langsiktig bruk, holdbar eller svært kritisk faktor.

Baderomsskap i herdet glass

Klasse IV:glass skap

Grunnmaterialet til denne typen baderomsskapkropp er herdet glass, og bordplaten kan velges etter eget ønske. Baderomsskapet av herdet glass er vakkert og elegant, fuktsikkert og vanntett, men dets bæreevne bør vurderes i bruksprosessen, og det er vanskelig å ta vare på vannflekkene som har akkumulert over lang tid. Derfor er det nødvendig å rengjøre hele skapet regelmessig, spesielt noen døde hjørner på badet, for å sikre dens gode dekorative effekt.

Selv om baderomsskapet av herdet glass er lett å rengjøre, kan ikke kvaliteten på glasset verifiseres, og vi kan ikke spille på vår egen sikkerhet. Vi trenger ikke bruke denne typen materiale.

Klasse V:baderomsskap i akryl

Akrylprodukter må behandles i henhold til formen, myk først akrylmaterialet ved høy temperatur, og bearbeid deretter til forskjellige stiler av skap i henhold til formens form; denne typen produkter har også utmerket vanntett ytelse, men deres natur er veldig sprø, lett å produsere riper og sprekker. Skjønnhet er skjønnhet, men det er ikke lett å vedlikeholde.

Klasse VI:rustfritt stålbaderomsskap

Baderomsskap i rustfritt stål er vanligvis laget av høykvalitets rustfri stålplate. Den har god vanntett ytelse. Den er laget av metall, som er veldig stabil og slitesterk. Den har ikke bare god fuktsikker, rustsikker og muggbestandig evne, men har også mye stildesign, noe som gjør baderomsrommet mer moderne. Skapet er imidlertid ganske tynt, noe som kanskje ikke er praktisk, og det er lett å etterlate noen bobler som såpe og andre rengjøringsprodukter på overflaten.

De siste årene har også rustfritt stål og alle aluminiumsmøbler vært populære, men baderomsskapet laget av dette materialet må være likt din egen boliginnredningsstil. Ellers dukker det plutselig opp rustfritt stål midt i en trehaug, noe som gjør det vanskelig å se på det. Selvfølgelig, hvis møblene for hjemmedekorasjon er rustfritt stål, er det ikke noe problem.

Klasse VII:blandet materialebaderomsskap

Nå er det mange baderomsskap i blandet materiale, som vanligvis viser at materialene til skapkroppen og bordplaten er forskjellige. For eksempel er kombinasjonen av marmorbordplate og skapkropp i heltre veldig bra. Dessuten har formen på dette baderomsskapet mange endringer, som kan møte de individuelle behovene til mange mennesker og møte forskjellige baderomsmønsterendringer. Dessuten kan den omfattende bruken av materialer sette styrken til mange familier og yte bedre.

Nå er flertallet av baderomsskap laget av blandede materialer, og de fleste av dem er kunststein eller kvartsstein bordplate pluss heltre skapplate. Den ene er trygg, den andre er pen, og den tredje er stor lagringsplass. Når det gjelder baderomsskapet ditt, kan du se stilen og materialet til hjemmeinnredningen din


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

baderomsservanter med topper

små toalettbord

medisinskap på badet

forfengelighet vask

hvit servant på badet