Fordelene og ulempene med forskjellige stiler av baderomsskap og servanter

- 2022-05-19-


1. Veggmontertbaderomsskap

Denne typen toalett er egnet for toaletter med lite areal og ingen åpenbar separasjon av tørt og vått.

Fordeler: ingen sanitærhjørner, lett å rengjøre badet. Samtidig kan det effektivt hindre at fuktigheten på badet strekker seg inn i skapet.

Ulemper: Denne typen baderomsskap kan ikke velges for varmeisolasjonsvegger og lette skillevegger, og belastningen og bæreevnen er utilstrekkelig. Det vegghengte baderomsskapet har liten kapasitet, så det kan ikke oppbevare mange ting.


2. Gulvståendebaderomsskap

Dette baderomsskapet passer for toaletter med god separasjon av tørt og vått.

Fordeler: Ikke ta opp veggen, etter at badet er dekorert, installer og kjøp det plasserte baderomsskapet direkte.

Ulemper: bunnen av skapet er ikke lett å rengjøre, fordi skapet er nær bakken, er det lett å bli fuktig.

Benkeplater/servanter for baderomsskap

Vanligvis brukt i markedet er benkeplater i akryl, keramiske benkeplater, benkeplater i naturlig marmor, benkeplater i kunststein og benkeplater i glass.

Tre, akryl

Formen er enkel, støpt i ett stykke uten sømmer, og ulike stiler og farger. Ulempen er at den er lett å skrape (det vil ta lang tid hvis kvaliteten er god), og prisen er høyere. Det anbefales ikke å bruke farget akryl samtidig. Tilbakemeldinger fra markedet viser at det er mange falmingsproblemer.

Fire, keramikk

Teknologien er relativt moden, motstandsdyktig mot alkali, syre og høy temperatur, og vil aldri falme (selvfølgelig, hvis brenningstemperaturen overstiger 1200 grader, er materialene som brukes på samme tid også gode), og det er ganske praktisk å ren. Ulempen er at kvaliteten på keramiske kummer på markedet er ujevn, og det er vanskelig for forbrukerne å skille.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

servantskap

lite baderomsskap

oppvaskskap

oppbevaringsmøbler for bad

slankt baderomsskap