Seks punkter om kjøp av baderomsskapsservanter

- 2022-05-13-

Tradisjonellbaderomsskapservanter bare ta hensyn til praktisk, men nå populære baderomsskap servanter ta mer hensyn til form og separat plassering. Deres typer, stiler og former er veldig unike, og keramiske skapservanter er mer fremtredende. Nå har keramikkprodusenter lansert en rekke veldig vakre keramiske skapservanter, som har tiltrukket seg oppmerksomheten til mange forbrukere og er ivrige etter å prøve. Så hvordan kjøpe keramiske skapservanter, dette må virkelig forstås tydelig, og kombinert med dine egne behov, vil du være mer oppmerksom når du velger, og du vil få dobbelt så mye som resultatet med halve innsatsen, og du vil være fri for bekymringer .

1. Sjekk kvaliteten på toalettet: se på siden av keramikken fra flere vinkler til lyset for å se om glasset på toalettet er glatt. Det er ingen feil som sprekker, mangel på glasur, brune øyne, groper, etc., berør forsiktig overflaten av keramikkskapet med hendene, og hånden føles veldig glatt og delikat. Installasjonsflaten mot veggen er vanlig uten skjevhet. Monteringshullet er ikke deformert. Ulike eiendommer kan oppfylle kravene i nasjonale standarder.

2. Det avhenger av spesifikasjonene og stilene til keramikkkabinettservanter: Det finnes ulike spesifikasjoner for keramiske skapservanter. Du kan velge favorittstilene dine i henhold til størrelsen og plasseringen av baderommet. Matchingen av skapservanter bør matche badet riktig, og fargetonen konsistent med stil.

3. Sjekk materialet til skapkroppen: se om den vanntette MDF-en brukes. Dette materialet er et slags vanntett brett behandlet av en spesiell prosess etter at de valgte treråvarene er knust til pulver, med utmerket vanntett ytelse For vanlig fiberplate.

For det fjerde, se på kraninstallasjonshullet til det keramiske skapbassenget: kraninstallasjonshullet til det keramiske skapbassenget har doble hull og enkelthull, så når du kjøper en kran, må du være oppmerksom på åpningsmetoden til skapbassenget. Kran, dobbelthulls, valgfri dobbelthåndtaks enkeltkontrollkran.

5. Det avhenger av monteringskvaliteten til den keramiske skapvasken: alle metalldeler, som dørhengsler, skuffehåndtak, skapben osv., er utstyrt med fuktsikkert rustfritt stål. Dette vil garantere fuktmotstanden. Sjekk samtidig om hengslene og håndtakene til den keramiske skapvasken lett kan åpnes. Dørens åpningsvinkel er mer enn 90 grader, så det er enkelt å plukke og plassere gjenstander.

6. Det avhenger av om installasjonen og bruken av keramikkenskapvasker praktisk: det bør være reserverte vanninntaks- og avløpshull i skapbassenget, og vedlikeholdet av innløps- og utløpsrørene og åpningen av ventilen bør være praktisk, for ikke å etterlate problemer for fremtidig vedlikehold og reparasjon. Hvis det ikke er reserverte vanninntaks- og avløpshull, kan du også bore hull i henhold til plasseringen av det keramiske skapbassenget og de reserverte vanninntaks- og avløpsposisjonene. Kummen i skapet har reserverte vanninntak og avløpshull, som kan monteres av det generelle dekorasjonsteamet. Koble øvre og nedre vannrør til skapbassenget, og etter vannforsyningstesten kan det brukes normalt uten lekkasje.

Kort sagt oppfyller den keramiske skapbassenget ikke bare brukerens krav til oppbevaringsfunksjonen til badet, men oppfyller også kravene til å utnytte plassen fullt ut for å forskjønne miljøet, og er kostnadseffektiv og har miljøegenskaper. beskyttelse og fuktmotstand. Derfor har keramiske skapservanter blitt et uunngåelig valg for fasjonable baderomsrom.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

baderomsmøbelsett

skap for håndklær

baderomsskap i tre

gulvskap på badet

dobbel vask forfengelighet