10 størrelsestips for vedlikehold av baderomsskap

- 2022-04-04-

Stilt overfor en haug med toalettsaker, uten et godt oppbevaringsverktøy, en litenbaderomvil være ekstremt overfylt og rotete, så et godt baderomsskap er uunnværlig.

Stilt overfor en haug med toalettsaker, uten et godt oppbevaringsverktøy, vil et lite bad være ekstremt overfylt og rotete, så en godbaderomsskaper uunnværlig. Men på badet med mye vanndamp er vedlikehold av baderomsskap svært viktig. Sanitærutstyr tar ikke hensyn til daglig rengjøring og stell, og det er lett å bli korrodert av vanndamp, og levetiden reduseres kraftig. I dag vil jeg avsløre de hemmelige tipsene om vedlikehold av baderomsskap for alle. Baderomsskapet ditt vil alltid være ungt og vakkert!

1. Ved transport bør du løfte den forsiktig, ikke dra den hardt; når du plasserer den, skal den være flat og stabil. Hvis underlaget er ujevnt, polstret bena for å forhindre skade på rillestrukturen.

2. Unngå å utsette den for sterkt sollys, og plasser den heller ikke på et for tørt sted for å unngå at treverket sprekker og deformeres.

3. Hvis det er sprekker, kan du blande dem med sparkel og maling og legge det inn for å blokkere det for å holde det holdbart. Men vær oppmerksom på kitt og pigment for å være konsistent med den originale malingsfargen for å unngå å etterlate arrmerker.

4. Brennemerker: fyrverkeri etterlater svimerker på malingsoverflaten på baderomsskapet. Hvis malingsoverflaten er brent, kan du pakke et lag med finkornet hardt tøy på tannpirkeren, tørke forsiktig av merkene og deretter påføre et tynt lag voks for å lage svimerkene. eliminere.

5. Forbrenningsmerker: Hvite skoldemerker er igjen på overflaten av baderomsskapet. Vanligvis er det bare å tørke av dem med en klut fuktet med alkohol, toalettvann, parafin eller sterk te.

6. Vannflekker: Dekk til merkene med en fuktig klut, og bruk deretter et elektrisk strykejern til å trykke forsiktig på den våte kluten flere ganger, merkene forsvinner.

7. Sliping: Malingsoverflaten på baderomsskapet er ripet opp, og treverket under lakken berøres ikke. Bruk fargestifter eller maling av samme farge som kabinettet til å påføre på såroverflaten av kabinettet for å dekke den eksponerte bakgrunnsfargen, og påfør deretter et tynt lag med gjennomsiktig neglelakk Bare gå opp ett nivå.

8. Bruk alltid en myk klut langs treets tekstur for å fjerne støv fra skapet. Før du fjerner støvet, påfør en sprayrens (Bi Lizhu) på den myke kluten. Ikke tørk den med en tørr klut for å unngå å tørke av. Når baderomsskap brukes i et relativt tørt miljø, kreves det kunstige fuktingstiltak. Som for eksempel: Tørk av baderomsskapet regelmessig med en myk klut fuktet med vann.

9. Regelmessig voksing: Hver 6.-13. måned påføres et lag voks på baderomsskapet med kremet voks. Før voksing, tørk av den gamle voksen med mildt ikke-alkalisk såpevann.

10. Reparasjon av riper og bulker: Den enklere metoden bruker bomullsboller eller malerkoster for å påføre skokrem av lignende farge på overflaten avbaderomsskap.

Man ser at alt er viktig fra kjøp av baderomsskap til plassering til vedlikehold. Forsiktig omsorg er nødvendig i det fuktige miljøet for å gjøre det enklere å bruke og forhindre bakterievekst. Baderomsskap må også tas vare på.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

dobbel forfengelighet

vegghengt baderomsskap

svart servant på badet

baderomsservanter til salgs

servantskap