Hvordan tilpasse baderomsskapet?

- 2022-03-16-

Det finnes mange typer hus nå, og kvaliteten på baderomsskap på markedet er også annerledes. Derfor velger mange å tilpasse baderomsskap for å utnytte baderomsplassen bedre. Så, hvordan tilpasse baderomsskap? Hva bør man være oppmerksom på når man tilpasser baderomsskap?

Hvordan tilpassebaderomsskap

1. Merkeutvalg

Selv om det er mange produsenter av tilpassede baderomsskap, er kvaliteten på tilpassede baderomsskap svært forskjellig. Fordi noen forbrukere ikke forstår bransjen, er det vanskelig å gjenkjenne kvaliteten på baderomsskap. Når forbrukere velger tilpassede baderomsskap, må de først finne et godt merke. Generelt sett er merket relativt komplett i alle aspekter, for eksempel ettersalg.

2. Arkvalg

Valg av brett er veldig viktig, det er den viktigste delen av baderomsskapet. Fra nåværende synspunkt inkluderer hovedsakelig: massivt treplate, stort kjernebrett, bambuspuslebrett, tetthetsbrett, finerpanel, fint kjernebrett, fingerskjøtbrett, tetthetsbrett, tripolyammoniakkplate, vanntett bord, gipsplater, sement plate , Malingsfri plate, malingsbakeplate osv. På grunn av miljøfaktorer er valg av baderomsskapspaneler viktig, hovedsakelig fordi det er relativt fuktig innvendig, og panelene skal være fuktsikre.

Tre, stilvalg

Valget av stil på baderomsskap avhenger av individet. En ting å merke seg er at stilen tilbaderomsskapmå samsvare med stilen på ditt eget bad, slik at det ser vakkert ut og har god totalytelse. Jingzhi Home anbefaler at før forbrukere kan tilpasse baderomsskap, kan de spørre om meningene til produsenter og fagfolk, og deretter kombinere noen av sine egne krav.

For det fjerde, valg av størrelse

Plassen på badet er relativt liten nå, så du må være oppmerksom på størrelsen på baderomsskapet når du tilpasser baderomsskapet. Vanligvis er standardstørrelsen på baderomsskapet 800 mm ~ 1000 mm i lengde og 450 mm ~ 500 mm i bredden. Siden størrelsen på badet i utgangspunktet er den samme, kan baderomsskapet også justeres etter dine egne krav.

Oppsummert, før du tilpasser baderomsskap, bør forbrukere kommunisere med fagfolk fra produsenter eller spesialbutikker. Dette er nyttig for forbrukere å forstå baderomsskap og ta avgjørelser basert på deres behov i fremtiden.

Forholdsregler for tilpassede baderomsskap

1. Kjøp av tilbehør

Ved kjøp av baderomsskap blir tilbehør som hengsler, skinner og fotputer ofte oversett av forbrukerne. Som det sies, detaljer avgjør suksess eller fiasko, og mange kvalitetsproblemer er forårsaket av et lite maskinvaretilbehør. Når forbrukere kjøper et baderomsskap, bør de nøye sjekke maskinvaretilbehøret til baderomsskapet, for eksempel om skapdøren er glatt, om det er støy, om skapføttene er beskyttet av fotputer og andre detaljer.

For det andre, det ledende kjøpet

Det er mange stiler avbaderomsskap kraner, og forbrukere kan velge etter sine egne vaner. Når du velger en kran, er den første tingen å være oppmerksom på materialet til kranens ventilkjernen. Generelt sett er gummi- og metallventilkjerner lette å ha på seg, så de bedre kranene på markedet bruker for det meste slitesterke og korrosjonsbestandige keramiske ventilkjerner. For det andre, vær oppmerksom på om overflaten på kranen er behandlet med rust og korrosjon. Generelt sett er kraner av god kvalitet behandlet med mer enn 3 lag plettering, og det er vanskelig å ruste i et fuktig, sterkt surt og sterkt alkalisk miljø.

Tre, keramiske bassenget kjøp

Mange forbrukere foretrekker å velge keramiske servanter når de velger baderomsservanter, fordi keramiske servanter er av ulike stiler og gir folk en vakker og sjenerøs følelse. Generelt sett er keramiske bassenger av god kvalitet oppmerksom på glass og den generelle fargen er ensartet. De blir fullstendig forglasset under høytemperaturfyring. De ser ut til å ha den reflekterende effekten av glass, har lav vannabsorpsjon og har en skarp bankelyd. Slike kummer er ikke lett å bli skitne eller ripete opp. Det er ikke lett å endre farge og aldring etter lang tids bruk.

For det fjerde, dreneringssystemet

Dreneringssystemet er også en komponent som lett overses. Hvis dreneringssystemet ikke er godt valgt, vil det føre til problemer som blokkering av dreneringsrøret, lukt av dreneringsrøret og overdreven plass opptatt av røret. Før kjøp kan forbrukere konsultere en oppussingskonsulent om avløpsrøret er spesifikt optimalisert.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

frittstående baderomsoppbevaring

baderomsservant med vask

servantsett på badet

slank baderomsoppbevaring

48 badeservant