Sanitærutstyr klassifisering og installasjon og aksept kunnskap

- 2022-03-11-

Sanitærutstyr og sanitærutstyr er uunnværlige i livet, og kvaliteten på sanitærutstyr og sanitærutstyr vil påvirke folks liv, så når du kjøper sanitærutstyr og sanitærutstyr, vil du kjøpe en bedre, som er praktisk for rengjøring og mer holdbar. Selvfølgelig har merkevareprodukter blitt førstevalget. Følgende introduserer klassifiseringen av sanitærutstyr ogbaderomog hvordan installere og akseptere sanitærutstyr og bad.

Klassifisering av sanitærutstyr

1. Badekar

Badekarmaterialet kan deles inn i: støpejernsbadekar, stålbadekar, trebadekar. Støpejernsbadekaret dannes ved smiing med støpejern som råmateriale; stålbadekaret bearbeides og formes med stålplate som råmateriale; trebadekaret er laget av sedertre og overflaten er belagt med kobberolje.

2. Dusjrom

Dusjrommet bruker herdet glass som skillevegg til badet. Hovedmaterialet til rammen er laget av aluminiumslegering. Dusjrommet kan grovt deles inn i kurve-, diamant- og bueformer i henhold til formen.

3. Baderomsskap

Baderomsskapet brukes til oppbevaring av toalettsaker, og overskapet er laget av komposittlaminerte paneler.

4. Toalett

Toalettene er delt inn i strukturer: bakre kloakktoaletter og nedre kloakktoaletter. Kloakkutløpet til det bakre avløpstoalettet er koblet til toalettet på veggen reservert avløpsutløp bak toalettet. Kloakkutløpet til det nedre avløpstoalettet er under toalettkroppen, og er koblet til toalettet i etasjen reservert avløpsavløp.

5. Basseng

Kummer er delt inn i tre typer: over benkekum, under benkekum og pidestallkum. Ovennevnte benkekum er installert på benkeplaten, den øvre kanten av servantkroppen er over benkeplaten; mens underbenken er installert på benkeplaten, er hele bassenget under benkeplaten; pidestallkummen trenger ikke å installeres på benkeplaten, og bunnen av kummen støttes av søylen servant.

Hvordan installere og akseptere sanitærutstyr

1. Badekar

Etter å ha fylt badekaret med vann, se etter lekkasjer.

2. Gulvsluk

Sprut vann på bakken for å se om vannet renner til gulvavløpet og det ikke er rester.

3. Dusj rom

Utseendet til dusjrommet skal være rent og lyst. Blokkeringsdøren og skyvedøren er parallelle, vertikale og symmetriske. De to bevegelige dørene er enkle å åpne og lukke, og de skal lukkes uten lekkasjer

4. Toalett

Sjekk om avstanden til toalettet er rimelig. Hvis gropavstanden er for liten, går vanntanken inn i veggen, bruk og utseende vil bli påvirket; mens toalettavstanden er for stor, vil det være stor plass mellom toalettet og veggen.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

badeskap

servantopper på badet

frittstående baderomsmøbler

24 bad forfengelighet

moderne baderomsservanter