Utseende aksept standard på baderomsskap

- 2022-03-09-

For boligakseptprosjektet er selvfølgelig det første utseendeaksepten. Utseendeakseptkravene for baderomsskapet inkluderer hovedsakelig skapstørrelse, farge, glans og vertikalitet. Disse er selvfølgelig basert på egen design og krav for å se om de oppfyller standardene, og så vil jeg introdusere hvordan man sjekker utseendet.

Aksept 1 Skapstørrelsen bør måles

Når det gjelder størrelsen på akseptenkabinettDet er selvfølgelig i hovedsak basert på standarden som er avtalt mellom eieren og byggepersonellet. Størrelsen på baderomsskapet brukes hovedsakelig til å måle flere viktige indikatorer på baderomsskapet, som: lengde, bredde og høyde, med målebånd og skyvelære.

Aksept 2 Minimal fargefeil

Aksept av fargekravene til baderomsskap avhenger hovedsakelig av fargedybdefeilen og fargefeilen på skjøtestedet. Generelt sett er akseptkravene til fargen på baderomsskapet konsistente i fargen, og det bør ikke være noen forskjell sett fra 500 mm.

Aksept 3 Å se at glansen er bedre

Baderomsskaper ofte laget av basismaterialer og malte overflater. Derfor er det konstruksjonen og kvaliteten på malingen som bestemmer glansen på baderomsskapene. Overflaten på skapet må være glatt og fri for partikler, ruhet, oljestrøm, bleking og forstøvning. Derfor må de tidligere prosessene som sliping og grunning på plass, ellers kan ikke toppstrøket dekkes. Og primeren må være helt tørr, og det skal ikke være noe tilbakestikkingsfenomen. Det må ikke være riper, riper, flekker, hull, spraymerker osv. på overflaten av topplakken.

Aksept fire ta hensyn til vertikal flathet

I tillegg til klare krav til utseende som størrelse, farge og glans, bør alle ikke glemme den vertikale flatheten til baderomsskap. Uansett om det er gulvstående eller hengende, vær oppmerksom på å sjekke den vertikale planheten til baderomsskapet. Den horisontale feilen må være innenfor ±1,5 mm, diagonalfeilen er mellom ±3 mm, skapet er stabilt, og sanitærproduktene som er plassert på det, vil ikke riste.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

svart baderomsskap

unike baderomsservanter

hjørne forfengelighet

hvite baderomsmøbler

30 bad forfengelighet