Kjøp og bruk av baderomsskapsservanter

- 2022-03-07-

Baderomsskapsservanten er en av de viktigste badeinnredningene på badet. Når du velger baderomsskapet, bør vi være mer oppmerksomme på det. Det ville være for prangende hvis bare tatt i betraktning estetikken og ikke praktisk. Hvordan velge en vask for å være både praktisk og vakker?

1. Veiledning for kjøpbaderomsskapbassenger:

Når du velger servanter for baderomsskap, bør du være oppmerksom på: skapkummene er for grunne og sprutet; for dypt, av frykt for ulempe; bare med tanke på det praktiske er det ubehagelig å se på; designet er for fancy, det vil uunngåelig være overveldende. Hvis området på badet er lite, velger du vanligvis en sokkelvask. Hvis badet er stort, kjøper du vanligvis en servant og lager dine egne benkeplater. Imidlertid er det for tiden mer populært å direkte tilpasse benkeplatene eller baderomsskapene med rik tilpasning og utmerket håndverk fra baderomsprodusentene. Spar innsats. Imidlertid bruker produsenter generelt veggdrenering når de designer baderomsskap eller benkeplater for å forbedre smaken og verdien av produktet. Derfor er det best å kjøpe før veggbehandlingen på badet, for å gjenopprette vannet, reserver en god rørledning for produktinstallasjonen Forbered deg på å unngå omarbeiding eller manglende installasjon av favorittprodukter. Dessuten har slike produkter ofte en viss bestillingsperiode, og de må bestilles på forhånd for ikke å forsinke byggeperioden.


For keramiske dyre skapservanter bør forbrukerne være oppmerksomme på kvaliteten på den glaserte overflaten, fordi en god glasert overflate ikke er skitten, overflaten er lett å rengjøre, og den er fortsatt lys som ny etter langvarig bruk. Når du velger, kan du se på lyset fra flere vinkler fra siden av keramikken. En god glasur skal være fri for flekker, hull, blemmer og bobler, og overflaten skal være veldig glatt.

Vannabsorpsjon er en viktig indikator på keramiske kummer. Generelt sett har keramiske produkter en viss evne til å absorbere og penetrere vann. Jo lavere vannabsorpsjon, jo bedre. Fordi etter at vann er sugd inn i keramikken, vil keramikken utvide seg til en viss grad, og glasuren på den keramiske overflaten vil sannsynligvis bli sprukket på grunn av hevelse, og det er lett å absorbere smuss og lukt i vannet inn i keramikken . Over tid vil det produsere en lukt som ikke kan fjernes. I henhold til nasjonale forskrifter er sanitærkeramikk med en vannabsorpsjonsgrad på mindre enn 3 % høykvalitets keramikk.

Tilglasskum, anbefales det at hvis økonomiske forhold tillater det, er det best å velge et produkt med en veggtykkelse på 9 mm, fordi det tåler en relativt høy temperatur på 80°C, og har god slagfasthet og skademotstand. Siden prisen på glasskum er relativt høy fra prosess til design, er prisen relativt dyr. Forbrukere bør shoppe rundt når de velger det samme produktet, men de bør også vurdere produsentens styrke og omdømme.


I tillegg, i henhold til de faktiske forholdene på badet og personlige preferanser, er det flere måter å velge en servant på:


1. Over benken: Den er enkel å installere og kan plassere gjenstander på marmorbenken.

2. Servant under benkeplate: lett å rengjøre, av høy kvalitet og kan plasseres på benkeplaten i marmor. Kummen under benken har relativt høye installasjonskrav, og størrelsen på den reserverte posisjonen på benkeplaten må stemme overens med kummens størrelse, ellers vil utseendet påvirkes etter montering.

3. Sokkelbasseng: Den har egenskapene til samme farge på bassenget og søylen, opptar ikke plass, er enkel å installere, lett å rengjøre og har god ventilasjonsytelse.

4. Hengende basseng: Stilen er enkel og dens egenskaper ligner på sokkelen, som er egnet for veggmontert avløpssystem.2. Forholdsregler for kjøp av bassenget:

1. Lengden på benkeplaten til kummen må være større enn 75 cm, og bredden må være større enn 50 cm. Uavhengig av sikkerhet og visuelle hensyn er effekten bedre.

2. Det halvinnlagte bassenget opptar ikke for mye sanitærplass, men den lineære avstanden mellom ytterkanten av benkeplaten til den installerte kummen og motsatt side bør ikke være mindre enn 70 cm.

3. Underbensbassenget er billig og enkelt å rengjøre, men det er upraktisk for installasjon og vedlikehold. Bunnen må monteres med støtteramme og festes til veggen, og demontering og montering er komplisert.

4. Veggen på hengende kummen skal være en bærende vegg, ellers må veggtykkelsen være mer enn 10 cm.

5. Når du velger et keramisk basseng, bør du observere refleksjonen av overflaten under sterkt lys, slik at noen små blemmer og flekker blir synlige.

6. Håndfølelsen skal være glatt og delikat.

7. Prismessig er bassenger under 500 yuan mellom- og lavprisprodukter. Denne typen servant er økonomisk og rimelig, men fargen og formen endres lite. De fleste av dem er laget av hvit keramikk, hovedsakelig oval og halvsirkelformet. Keramiske servanter fra RMB 1000 til RMB 5000 er high-end produkter. Produkter i denne prisklassen er utsøkte i utførelse, og noen har matchende håndklestativ, tannskåler og såpeskåler, og det humaniserte designet er på plass.

8. I henhold til installasjonskravene til hovedproduktene, bør noen kummer festes til veggen. Bruk ekspansjonsbolter i veggen for å fikse kummen. Hvis det er mange rørledninger i veggen, er det ikke egnet å bruke denne typen kummer.

9. I tillegg bør du også sjekke sikkerheten til hovedtilbehøret som kumavløpet, vannrøret på servantkranen og vinkelventilen.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

rustikke baderomsservietter

smalt baderomsskap

dobbel forfengelighet bad

frittstående baderomsskap

smal badeservant