Hvilket av de fem hovedmaterialene for baderomsskap er bedre?

- 2022-03-02-

Det meste av sanitærutstyret på badet er laget av keramikk, maskinvare og glass, så det kan motstå fuktigheten på badet, men baderomsskapet er annerledes. I tillegg til egen fuktsikker skal også tetteytelsen være god, ellers plasseres den i baderomsskapet Ting er utsatt for mugg. Så, hvilke materialer brukes vanligvis tilbaderomsskap? Hvilket materiale er bedre for baderomsskap?


Generelt sett brukes massivt tre, fuktsikker plate og tetthetsplate som basismateriale for baderomsmøbler, og den sofistikerte overflatebehandlingsprosessen brukes til å motstå angrep av temperatur, fuktighet og ultrafiolette stråler for å sikre at basismaterialet vil ikke sprekker når den brukes på badet over lengre tid. Deformert. Det er 5 felles baderomsskap.


1. PVC-blisterbaderomsskap bruker hovedsakelig PVC som blisterpanel, som adsorberes på tetthetsbrett eller fuktsikkert brett ved vakuum-varmpressing. Den fuktsikre platen er et størknet produkt av tremasse og fuktsikre partikler, vanligvis blå eller grønne, blemme. Etter det kan platen absorberes i en kropp uten kantforsegling, og den har utmerket fuktsikker og vanntett ytelse.


Fordeler: rike farger, høy temperaturbestandighet, ripebestandighet, lett å rengjøre.


Ulemper: lav kjemisk motstand.

2. Høyverdig eikbaderomsskapbruke eik som hovedsubstrat og sprayes med vannfast og miljøvennlig maling. Sammenlignet med andre menneskeskapte paneler avgir massivtreskap mindre formaldehyd, er naturlige og miljøvennlige og er mer holdbare.


Fordeler: sunt og miljøvennlig, naturlig og ærlig, avansert og elegant.


Ulemper: dyrt.


3. Baderomsskapet i finér bruker heltre eller MDF som grunnmateriale. Etter at massivtrefineren er brukt som helhet, males overflaten med vannfast maling. MDF er en slags menneskeskapt plate som bearbeides ved å knuse treråvarer til pulver.


Fordeler: Prisen er naturligvis lavere enn heltre baderomsskap.


Ulemper: Fordi grunnmaterialet er forskjellig fra tretypen til massivtrefineren, på grunn av påvirkningen fra limeprosessen og bindematerialer, er det veldig lett å oppstå sprekker, noe som påvirker den vanntette effekten.


Grunnmaterialet er hoveddelen av baderomsskapet. Den er skjult av overflatematerialet. Den er skjult og kan ikke se sitt sanne ansikt. Men under forutsetningen om å bruke samme type overflatemateriale, bestemmer typen grunnmateriale som velges kvaliteten og prisen på skapet, så når forbrukere kjøper, må de forstå strukturen og ytelsen til underlaget og velge produkter som passer dem.


4. Keramisk baderomsskap: Skapet er direkte basert på den keramiske kroppen laget av formen, og benkeplaten er generelt keramisk.


Fordeler: enkel å ta vare på, kan fullt ut reflektere eierens rene og livlige rytme.


Ulemper: Keramikk er skjøre gjenstander, og de blir lett skadet hvis de blir truffet av tunge gjenstander.


5. Rustfritt stålbaderomsskap: Den er laget av høykvalitets rustfri stålplate og andre materialer gjennom flere prosesser.


Fordeler: et godt baderomsskap i rustfritt stål har god vanntett ytelse, holdbar, miljøvern, fuktsikker, muggsikker, rustsikker, forskjellige stiler og unik design.


Ulemper: begrenset av materialet, skapet er tynt og ikke praktisk. Samtidig er det lett å sette igjen spor av såpe og sjampo, og rustfritt stål er lett å mørke og mister sin opprinnelige glans.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

stort baderomsskap

liten vask forfengelighet

hvitt baderoms veggskap

over toalettskapet

hvor kan man kjøpe badeservant