Hvilken bør jeg velge for servant på badet, under servant, halvt innfelt servant og integrert servant?

- 2021-08-26-

Som vi alle vet,baderomsskaper en uunnværlig del av baderomsinnredningen, og baderomsskap forbindes ofte med servanter, som er svært relevante. Det dårlige valget av servanter gjør ofte baderomsskapene svært ugreide å bruke. I dag vil jeg dele med deg hvordan du velger ovennevnte benkeservant, under benkeservant, semi-nedsenket basseng og integrert basseng, og hva er deres fordeler og ulemper.


1. Over benkekum. Som navnet tilsier, refererer det til en type servant hvor servanten er laget på toppen avbaderomsskap. Utseendet til overdiskbassenget er mye bedre. Det finnes en rekke stiler å velge mellom, runde, ovale, firkantede og spesialformede. Men den har også mangler, det vil si at den er vanskeligere å rengjøre og det er ofte blindveier. I tillegg trengs lim der kum og benkeplate er i kontakt. Hvis limet ikke er godt nok, vil det garantert bli mugne over tid.


Det er tre dimensjoner å være oppmerksom på når du bruker benkekummen ovenfor: Den ene er høyden på baderomsbenkplaten. Høyden på benken ovenfor er vanligvis mellom 100-200 mm, og den totale høyden på baderomsskapet pluss kummen bør være 820-850 mm. Derfor, hvis baderomsskapet er utstyrt med en over benkeservant, er høyden på baderomsbenken vanligvis omtrent 750 mm. Den andre er å velge kranen på linje med kummen. Prøv å kjøpe den samtidig for å unngå feil høydevalg. Vanligvis er høyden på kranen som matcher benken ovenfor 150-200 mm eller mer. For det tredje er dybden på baderomsskapet 450-500 mm.


2. Under benkekum. Det refererer til en type servant som er laget under benkeplaten. Sammenlignet med benkeplaten ovenfor, har den færre alternativer. Fordi den er skjult under benkeplaten, vil estetikken bli kompromittert, men fordelen er hygienen. Den er lett å rengjøre, tar vanligvis en fille og tørk den lett. Høyden på baderomsskapet ved bruk av underbenken er egnet til å være 850 mm høy. Hvis du ønsker å kombinere høyden på familien, kan du selvfølgelig også tilpasse den. Dybden på bassenget under benken er generelt 550-600 mm, og det under benkebassenget er også en vidt brukt form.3. Halvinnstøpt kum. Kanskje færre venner har hørt om dette navnet, vi kan forstå det ved å se på bildet nedenfor. Den brukes ofte på trange toaletter og vil bli valgt når størrelsen ikke er nok. Formen på den halvinnlagte kummen er for det meste firkantet og rund. På grunn av sitt spesielle håndverk har estetikken også visse begrensninger. Anbefalt bredde på baderomsskapet er 350 mm når det brukes som halvinnlagt servant.


Fire, ett basseng. Denne typen bassenger er nå mer populær. Det er å lage det største bassenget og dekke helebaderombenkeflate. Denne typen servant kan eliminere døde hjørner i størst grad og gjøre toalettet rent. Utseendet er selvfølgelig også online.


Hvilken bør jeg velge for servant på badet, under servant, halvt innfelt servant og integrert servant? Uansett hvilken type servant, må vi ta hensyn til det relevante tilbehøret ved kjøp, for ikke å være ubrukelig etter kjøp, eller vanskelig å bruke.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

vaskerom forfengelighet

hjørne bad forfengelighet

oppbevaringsskuffer på badet

moderne forfengelighet

tre bad forfengelighet