Kjøp et baderomsskap, disse 3 punktene må ikke være slurvete

- 2022-02-25-

Baderomsskapet er fasaden på badet, så du må ikke slurve ved kjøp. Redaktøren under lærer deg 3 punkter du bør være oppmerksom på når du velger et baderomsskap.

Se på kvaliteten på de fire hjørnene avbaderomsskap

Generelt sett refererer glassbaderomsskap til baderomsskap i herdet glass. En av de største ulempene med herdet glass er at de fire hjørnene er enkle å knuse. Derfor, når du dekorerer baderomsskap i glass, er det best å se nærmere på de fire av baderomsskapet. Kvaliteten på kantene og hjørnene avhenger av om den er sterk. Det er best å velge et baderomsskap med avrundede hjørner. For skarpe hjørner vil sannsynligvis skade mennesker. Tykkelsen på benkeplaten til glassbaderomsskapet er ca. 12-15 mm. Ikke vær for tykk eller for tynn. Det tykke glassbaderomsskapet vil se klumpete ut, og det tynne baderomsskapet vil ikke være sterkt og holdbart. 12-15MM er passende. tykkelse på.Sjekk overflatekvaliteten på baderomsskap

For eksempel, hvis det er bobler i glasset, hvis det er bobler, betyr det at kvaliteten på dettebaderomsskaper ikke bra; eller hvis det er mønstre på overflaten av servantoverflaten til baderomsskapet, sjekker bransjeeieren nøye om mønstrene på overflaten av baderomsskapet er klare osv., kun teksturen Klare og glatte baderomsskap er kvalitets baderomsskap .


Gå til det vanlige byggevaremarkedet

Ved kjøp og innredning av baderomsskap, når eierne velger baderomsskap, er de ikke sikre på hvilket merke som er tilfredsstillende og regnes som det beste baderomsskapmerket på markedet. Deretter kan du lære om de relevante merkebedriftene for baderomsskap via Internett. Eller delta i diskusjoner og utveksling mellom beslektede venner for å få førstehåndsinformasjon, og velg deretter ett eller flere merker, og lær om stilparametertypene til relaterte produkter gjennom den offisielle nettsiden, etter å ha mestret en rekke tilstrekkelig informasjon til å bevise , Og deretter gå til det formelle byggevaremarkedet for å kjøpe, fordi kvaliteten på produktene som selges i det formelle byggevaremarkedet er relativt garantert, og ettersalgsservicesystemet er relativt komplett.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

baderomsvask og skap

vaskeromsskap

liten forfengelighet

tilpassede baderomsskap

innfelt baderomsskap