Syv vedlikeholdsmetoder for heltre baderomsskap

- 2022-02-23-

Baderomsskapet i heltre er laget av massivtre etter destillasjon og dehydrering som basismateriale. På grunn av det store utvalget av tre og forskjellige egenskaper, er eik og palisander de viktigste egnet for baderomsskap. Baderomsskapet laget av denne typen massivtre er bedre, men vi må også ta hensyn til vedlikeholdet, slik atbaderomsskapkan holdes frisk.For det første: unngå direkte sollys

Heltre baderomsskap vil forverre fordampningen av heltrefuktighet under langvarig direkte sollys, og det er lett å få baderomsskapene til å tørke og sprekke, og keramiske plater og marmorbenkeplater er ikke egnet for eksponering. Det anbefales å sette det på et kjølig og ventilert sted eller bruke et gjennomsiktig tyllgardin for å blokkere direkte sollys, for å beskytte baderomsskapet og gi badet et preg av romantikk.

For det andre: Hold deg unna varme

Når du installerer baderomsskapet, er det best å plassere det på et sted ca. 1 meter unna varmestrømmen. For det første kan den unngå langtidsbaking, noe som vil føre til lokal uttørking og oppsprekking av treverket. For det andre kan det forhindre at baderomsskapet deformeres og deformeres og lokal forringelse av malingsfilmen. Sak.For det tredje: unngå fuktighet

Siden Sørøst-Asia ligger nær ekvator, er det rikelig med solskinn, noe som egner seg veldig godt for gummivedvekst. Gummiveden som produseres har en sterk og tett stamme, vakkert trefarring, og god klebeevne, som egner seg godt til å lage baderomsmøbler. Har du gjort en spesiell malingsbehandling vil den generelt ikke være fuktig og mug. Det er imidlertid best å bruke en tynn gummipute for å skille delen der baderomsskapet er i kontakt med bakken, og samtidig holde baderomsskapet i en avstand på 0,5-1 meter fra veggen for å skille tørt og våt.

For det fjerde: unngå riper

Når du rengjør, ikke la rengjøringsverktøyene berøre baderomsskapet, og ikke la harde metallprodukter eller andre skarpe gjenstander treffe baderomsskapet for å beskytte overflaten mot å vises.

For det femte: Fjern flekker

Hvis det er flekker på overflaten av baderomsskapet i heltre, er det ikke tilrådelig å rengjøre det med etsende rengjøringsmidler. Du kan forsiktig fjerne flekkene med varmt tevann. Etter at vannet har fordampet, påfør litt voks på den originale delen, og gni den deretter lett noen ganger. Lag en beskyttende film.

For det sjette: insektkontroll

Baderomsskap av tre har en svakhet, frykt for insekter og maur. Fordi eik har høy naturlig tetthet og hard tekstur, kan påføring av litt kokt tungolje på overflaten av skapet effektivt forhindre insekter og maur.

Syvende: daglig omsorg

Vanligvis må daglig pleie ta kunstige tiltak for å tørke av baderomsskapet med en myk klut fuktet med vann. På tørr vinter kan du også sette et glass vann i baderomsskapet for å unngå naturlig fordamping av fuktigheten i treverket og deformasjon eller sprekkdannelse


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

baderomsservanter og skap

sminkemøbler

bad forfengelighet og vask

tilpassede baderomsservanter

hvit baderomsoppbevaring