Installasjon av baderomsskap må bekrefte disse detaljene igjen og igjen

- 2022-02-18-

Baderomsskapet er faktisk et slags skap, det er hovedsakelig installert på badet, det kan lagre toalettsakene på badet vårt, og kan gjøre badet vårt pent, rent og utsøkt. Derfor må baderomsskap være veldig forsiktige ved montering, så installasjon av baderomsskap kan ikke bare få badet til å se pent og organisert ut med tanke på visuelle effekter, men også reflektere hjemmets motesmak.Hvordan installere et baderomsskap


Bekreftelse av installasjon av baderomsskap 1. Bekreft installasjonsposisjonen til baderomsskapet

Før du legger gulvfliser og veggfliser, bekrefter installasjonsposisjonen til baderomsskapet. Siden installasjonen av baderomsskapet krever hull i veggen, kreves det også vanninntak og avløpshull. Når den er installert, kan posisjonen vanligvis ikke flyttes. Derfor er det en forutsetning å bekrefte installasjonsposisjonen til baderomsskapet før installasjon.


Bekreft installasjon av baderomsskap 2. Bestem størrelsen på baderomsskapet

Når du kjøper et baderomsskap, bekreft formen og størrelsen på baderomsskapet i henhold til installasjonsposisjonen: Etter at plasseringen av baderomsskapet er bestemt, kan formen og størrelsen på baderomsskapet kun bestemmes i henhold til installasjonsposisjonen. Hvis du kjøper en stor eller en liten, er det eneste som går tapt til slutt. Det er forbrukerne selv.

Bekreft installasjonen av baderomsskap 3. Se etter rørledningsskjemaet til vannrøret og koblingsskjemaet til ledningen

Når du installerer, bruk en luftbor for å lage hull i veggen, så det er svært viktig å bekrefte rørledningsskjemaet og koblingsskjemaet før installasjon. Hvis du bryter vannrøret eller ledningsskjemaet, må du lirke av noen av veggflisene, og forårsake unødvendige tap.


Bekreftelse av installasjon av baderomsskap 4. Bekreft installasjonshøyden på baderomsskapet


Vanligvis er standard installasjonshøyde for baderomsskap 80~85cm, som beregnes fra gulvflisene til den øvre delen av servanten. Den spesifikke installasjonshøyden bør bestemmes i henhold til høyden og bruksvanene til familiemedlemmene, men den er mest i standardhøydeområdet. passende.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

flytende servant på badet

tynt baderomsskap

rimelig badeservant

slimline baderomsskap

moderne baderomsskap