Nøkkelpunkt for fargematching av kjøkkendører

- 2022-02-10-

Når du velger kjøkkenskapdøren, må du være oppmerksom på om fargen er koordinert med den generelle samlokaliseringen. Hva er hovedpunktene for fargetilpasning av kjøkkenskapsdør? La oss få vite om det i dag.

1. Tidløs klassisk svart hvit grå

Disse fargene passer for enhver dekorativ stil, enten det er moderne enkelhet, naturlig friskhet eller nyklassisisme, fortsatt egnet for middelhavsstil. Faktisk er denne kombinasjonen også mest egnet for late mennesker, fordi den er lettere å ta vare på.

2. Velg etter farge på vegg-/gulvfliser

Vanligvis varierer fargen fra veggflis til gulvflis fra lys til mørk, og skapet spiller rollen som å koble opp og ned, slik at du kan bruke samme eller lignende farge for å uttrykke transcendens, eller snu rekkefølgen. Det er trygt å gjøre skapet annerledes, eller å finne en farge i flisen som hovedfarge og matche resten med hvitt eller grått.

3. Kule og varme farger

Farger favoriserer vanligvis solen: rød, gul og oransje er varme farger; blått, grønt og lilla er kule farger. Kombinasjonen av kalde og varme farger er enkel, men praktisk. Fet designmetode er også mulig.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

termolaminert vs melamin

melamin auckland

2 pakke maling vs vinylfolie

vakuumformede skapdører

Kun skapdører