Hvordan velge fargematerialer til pvc-dørskap

- 2022-01-19-

Blister dørpaneler og blisterskap har blitt mer og mer populært blant eiere. På grunn av fargen og teksturen kan de møte de varierte behovene til markedet, og materialet er også bra. Så vet du fordelene og ulempene med blisterdørpanel, og hvordan velge farge og materiale på blisterskap? Deretter vil denne artikkelen forklare disse to problemene for deg.

Fordeler og ulemper med dørpanel i plast

1. Fordeler med plastdørpanel:

PVC-filmen på overflaten av blisterdørpanelet bestemmer fargen og teksturen på blisterskapets dørpanel, så det burde være utallige farger i teorien. Fargen og teksturen til blisterdørpanelet er rike, og det er et stort utvalg som kan møte etterspørselen etter hvilken som helst farge (faktisk er filmfargen produsert av filmprodusenten fortsatt begrenset); Fordi fiberplate med middels tetthet kan Plast døroverflaten kan også generere en rekke tredimensjonale modellering, for å møte de ulike behovene til ulike kunder på stilen, og ripebestandighet og slitestyrke. Prissammenligning.

2. Ulemper med plastdørpanel:

Selv om blisterdørpanel er et utmerket skapdørpanel, er det en defekt som i alle fall ikke kan dekkes til. Det er problemet med deformasjon av blisterskapdørpanelet. Fordi produksjonsprosessen er varmpressing, er det uunngåelig å ha termisk ekspansjon og kald sammentrekning. Etter avkjøling vil blisterpanelet ha forskjellig grad av konkavhet i retning av PVC-film (jo større grunnmaterialkvaliteten er, jo mindre er deformasjonen). Det uløselige problemet i denne prosessen begrenser videreutviklingen av blisterpaneler.

Hvordan velge fargematerialer til blisterskap

Folk som kjenner blisterdørpanel vet alle at utseendet til dørpanel med blister er litt likt bakemaling dørpanel, fordi de har en ting til felles, det vil si at de har et blankt lag. Det kalles speileffekt. På grunn av dette er noen forbrukere nølende mellom de to. Jeg vet ikke hvordan jeg skal velge. Blister dørpanel har flere åpenbare egenskaper, ikke lett å brenne, høy hardhet, når forbrenningen vil produsere klor. Du vet, klor har en innvirkning på miljøet. Hovedmaterialet er PVC og noen materialer kalandrert. Den har en viss anti-korrosjon og isolasjonseffekt. Dørpanelet til blisterskapet har god duktilitet, noe som er mer praktisk for sekundær bruk.

Det er nettopp fordi den har de samme egenskapene som malingsdøren, så det er mange farger å velge mellom. Hvilken farge skal vi velge? Forslagene varierer fra person til person. Samtidig er det nødvendig å bedømme i henhold til sin egen dekorasjonsstil. Alle har sine egne preferanser. I henhold til stilen og hovedtonen til hjemmedekorasjon, er det rimelig å velge fargen på blisterskapdøren. Det er så mange typer farger av blisterbrett som du kan tenke på, eller du ikke kan tenke på, produsenter kan blande dem ut. Imidlertid er det fortsatt flere mainstream-farger på markedet: rød, hvit, gul og grønn. Markedsandelen til disse fargene er relativt høy, egnet for noen unge mennesker og funksjonærer. Det har en viss dekompresjonseffekt for folk som har jobbet en dag.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

kjøkkendører og skuffefronter
skappaneler
skapdører og skuffer
design av skapdører
utskifting av kjøkkenskapdører og skuffer