Trinnene for installasjon av kjøkkenskap

- 2022-01-17-

I dagens interiørdesign, for montering av kjøkkenskap, vil de fleste velge å installere hele skapet. Det er mange installasjonsdetaljer for det totale skapet, hvis det ikke er en god prosessdetaljer, vil det ha innvirkning på fremtiden. Hva er installasjonstrinnene for hele skapet? La oss ta en titt på det.

Hva er installasjonstrinnene til integrert skap

Skapmontering er i hovedsak delt inn i gulvskapinstallasjon, maskinvaremontering, bordmontering, hengende skapmontering, installasjon av kjøkkenutstyr og elektriske apparater. Detaljene er som følger.

1. Montering av gulvskap

Installasjonen av jordskapet er generelt delt inn i å måle størrelsen, finne ut datumpunktet og koble sammen jordskapet.

Rengjør bakken først, og mål deretter om bakken er jevn med en jevn linjal. Hvis gulvskapet er L- eller U-formet, finn ut nullpunktet. Det L-formede gulvskapet strekker seg fra rett vinkel til begge sider; hvis den er installert fra begge sider til midten, vil det være hull. For det U-formede gulvskapet, plasser først det rette skapet pent i midten, og plasser det deretter fra to rette vinkler til begge sider, for å unngå hull. Etter at gulvskapet er stablet, vil det være hull. Det er nødvendig å jevne gulvet cabinet og justere nivået gjennom justeringsbena. Tilkoblingen av jordskapet er et viktig trinn i installasjonen av jordskapet. Vanligvis er det nødvendig med fire koblinger for å koble skapkroppen for å sikre tettheten mellom skaplegemene.

Integrert skapinstallasjon

(fra Internett)

2. Maskinvareinstallasjon

Basin, bibcock, pull kurv også er ambry viktig lek. Når du installerer det hengende skapet og bordet, for å unngå at sagflis faller ned i kurvsporet, dekk kurven med deksel for å unngå å påvirke dens fremtidige bruk.

Når du installerer skapet, vil vanninstallasjonen ta i bruk åpningsmetoden på stedet, og bruke den profesjonelle boreenheten til å bore i henhold til størrelsen på rørledningen. Diameteren på boringen bør være minst tre til fire millimeter større enn rørledningen. Etter boring bør åpningsdelen tettes med tetningslisten for å hindre at trekanten slipper vann, ekspansjon og deformasjon, og påvirker skapets levetid.

For å hindre vannlekkasje fra vannbassenget eller kloakken bør forbindelsen mellom slangen og vannkummen tettes med tetningslist eller glasslim, og slangen og kloakken skal også tettes med glasslim.

3. Montering av hengende skap

Det er to hovedpunkter i installasjonen av jordskapet: finne den horisontale linjen og koble til disken. Når du installerer det hengende skapet, for å sikre nivået på ekspansjonsboltene, er det nødvendig å tegne en horisontal linje på veggen. Vanligvis er avstanden mellom den horisontale linjen og bordet 65 cm. Forbrukere kan tilpasse avstanden mellom bakkeskap og hengende skap til formannen i henhold til egen høyde, for å lette fremtidig bruk.

Når du installerer det hengende skapet, er det også nødvendig å koble skapkroppen med koblinger for å sikre den tette forbindelsen. Etter montering av skapet skal nivået på skapet justeres. Nivået på skapet påvirker skapets skjønnhet direkte.

4. Bordmontering

Vanligvis tar det 0,5 timer å lime bordplaten, og 0,5-1 time om vinteren. Ved liming brukes profesjonelt lim; for å sikre skjønnheten til skjøtene til bordplaten, bør installatørene bruke en sliper for å polere.

5. Installasjon av elektriske apparater for kokeapparater

Ved montering av kjøkkenhetten, for å sikre bruks- og røykeffekten, er avstanden mellom kjøkkenhetten og komfyren vanligvis mellom 75-80 cm. Vær samtidig oppmerksom på å koble til luftkilden for å sikre at det ikke er luftlekkasje ved luftutløpet.

Forholdsregler for montering av skap

(bildet er fra Internett, og har blitt slettet)

6. Juster skapdøren

Dørplaten justeres for å sikre at åpningen til skapdøren er jevn, horisontal og vertikal. Dybden på gulvskapet er vanligvis 55 cm, og dybden på det hengende skapet er 30 cm. Brukere kan justere den i henhold til deres egen faktiske situasjon.

Det er mange trinn for å installere hele skapet. Det foreslås at du finner en profesjonell dekoratør for å gjøre dekorasjonen, fordi de tilpassede skapene vanligvis er installert på markedet. I tillegg, selv om det er et profesjonelt skapdekorasjonsteam, må de også mestre noen detaljer, fordi senere bruk av sine egne, deres bekvemmelighet er det viktigste.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

kjøpe kjøkken skapdører
hvor kan jeg kjøpe skapdører
Kun kjøkkenskapsdører
stiler på kjøkkenskap
rabatt skapdører