Hvilket materiale bruker skapdørplater

- 2022-01-12-

Den detaljerte analysen av 12 typer dørpaneler vil fortelle deg mer om hvilke materialer som er bra for skapdørpaneler. Først når skapmaterialene er valgt, kan vi gjøre skapet vårt bedre. La oss lære det sammen.

Bakemaling dørpanel

Grunnmaterialet til malingsbakedørpanelet er tetthetsplate, og overflaten bakes ved høy temperatur gjennom seks ganger spraybaking. I henhold til de forskjellige malingslagene på overflaten kan den deles inn i vanlig maling, pianomaling, herdet maling osv. Overflatens lysstyrke og styrke til vanlig bakemaling er ikke like god som pianobakemaling, og pianobakemaling er ikke like god. like god som herdet bakemaling.

Fordeler: malebrettet er lyst, lett å forme, veldig vakkert og fasjonabelt, og har utmerket vanntett funksjon, sterk anti-forurensningsevne og lett å rengjøre. Fordi det er datamaling, så er fargevalget ikke begrenset, det vil si at du kan velge en eller flere farger du ser som din dørfarge.

Ulemper: Beskytt forsiktig ved bruk, lett å støte og ripe. På kjøkkenet med mer lampesvart er fargeforskjellen lett å vise seg.

Brannsikker plate

Grunnmaterialet til brannsikker dørplate er sponplater, fuktsikker plate eller tetthetsplate, og overflaten er dekorert med brannsikker plate. Konstruksjonen av brannsikker plate krever høyt lim, og prisen på brannsikker plate med god kvalitet er dyrere enn dekorativ panel.

Fordeler: det brannsikre dørpanelet har lyse farger, ulike kantforseglingsformer, slitestyrke, ripebestandighet, høy temperaturbestandighet, sivermotstand, lett å rengjøre, fuktsikker og fargeløs, og relativt overkommelig pris.

Ulemper: branndør plate for flat, ute av stand til å lage konkave konvekse, metall og andre tredimensjonale effekt, mote litt dårlig.

Massivtre type

Massivtre skap er i hovedsak delt inn i ren heltre klasse, heltre kompositt klasse, heltre finer klasse. Blant dem er det rene massivtrematerialet det beste og prisen høyest; massivtrekomposittskapet refererer hovedsakelig til massivtreskapet med massivtre skjøtemateriale som grunnmateriale og massivtrefiner på overflaten, som har samme effekt som hele massivtreskapet; Finerskapet i heltre er dobbel finer på overflaten;

fordeler_ : _heltreskap_har_god_stabilitet_ , _naturlige_og_generøse_linjer_ _ingen_sprekker_, _ingen_deformasjon_ ._

Ulemper: prisen er på den høye siden, billig og dårlig kvalitet massivt treskap vanntett ytelse og korrosjonsmotstand er ikke høy;

Melamin finér type

Melaminplater, også kjent som økologiske plater, doble dekorasjonspaneler og malingsfrie plater, er laget ved å dyppe papir med forskjellige farger eller teksturer i melaminharpikslim, tørke til en viss grad av herding og deretter legge det på overflaten av sponplater, medium tetthet fiberplate eller hard fiberboard ved varmpressing.

Fordeler: svært høy hardhet, slitestyrke, varmebestandighet og korrosjonsbestandighet; overflaten er veldig flat, fargemangfold, alle slags krav til utseende kan oppfylles.

Ulemper: vi må ta hensyn til autentiske produkter, god kvalitet! Melaminråvarer er rimelige, men hvis prosessen ikke er god, er kanten lett å kollapse, mange svarte hjerteprodusenter oppfyller ikke standarden, lett å forårsake luftforurensning hjemme, påvirker menneskers helse.

Hvilket materiale bruker skapdørplater

Blisterdørpanel (PVC-støpebrett)

Grunnmaterialet til blisterbrettet er tetthetsplate, og overflaten er dannet av vakuumblister eller en engangs sømløs PVC-filmpresseprosess.

Fordeler: sømløs PVC-filmdannelsesprosess trenger ikke kantforsegling, og det er ingen problemer med limåpning. Denne platen er ikke sprukket, ikke deformert, ripebestandig, flekkbestandig og falmingsbestandig. Fargen er rik, trefibrene er naturtro, og enkeltgraden er ren og lekker.

Ulemper: på grunn av utseendet til PVC-film, slik at ytelsen til høytemperaturmotstand er dårlig, fører sigarettender på toppen lett til PVC-filmskade.

Dørpanel i krystall

Små verkstedprodusenter, med plexiglass, standardprodusenter bruker akryl. Miljøvern, tredimensjonal modellering. Kjøkkendøren beriker utformingen av skapet og spiller en positiv rolle. Dypt elsket av en dørvakt, denne typen dørpanel er mer populær i Europa.

Fordeler: fargerik, glatt, lett å rengjøre.

Ulemper: overflaten er lett å falle av, påvirker skjønnheten, overflaten er lett å ripe, oksidasjon og misfarging vil oppstå i luften ved romtemperatur, og glansen kan opprettholdes i kort tid.

Dørpanel i metall

Strukturen er metallplate eller imitert metallplate med spesiell oksidasjonsbehandling, fin trådtrekking og sliping, og danner et tett beskyttende lag på overflaten. Prosessen ligner på den vesttyske platen. Forskjellen er at den vesttyske platen må behandles to ganger (brannsikker platefiner), mens dørpanelet med metalltekstur behandles direkte én gang. Blant dem er aluminiumsvendt konveks konkav panel det mest høyverdige dørpanelet for tiden. For tiden er det den beste og mest høyverdige i støpebrettet.

Fordeler: utmerket slitestyrke, høy temperaturbestandighet, korrosjonsbestandighet, enkelt daglig vedlikehold, fin tekstur, enkel rengjøring og lang levetid.

Ulemper: prisen er dyr, formen har en kald følelse, og det er lett å forlate spor som groper etter kollisjon.

Kledd dørpanel

Dørkarmen er laget av MDF og PVC, og dørkjernen er laget av Aijia dekorplate eller brannsikker plate.

Fordeler: ramme og dobbel finér kan matches etter ønske, personlighet og mote. Dessuten er rammen og kjerneplatestrukturen ikke uordnet, deformert og uten kantforsegling.

Ulemper: kjøkkenet skap selskapet reprosessering skjøting.

Skap i rustfritt stål

Rustfritt stålskap, rett og slett, er laget av rustfritt stål, hvorav 304 rustfritt stålskap er det beste.

Fordeler: rustfritt stål er svært miljøvennlig, ingen stråling. Bordet vil ikke sprekke, ikke bekymre deg for avl av bakterier, brann, slagfasthet, lett å rengjøre, aldri endre farge.

Ulemper: prisen på rustfritt stål skap er høyere, ikke å velge riktig form, lett å vises hjemme kaldt.

Speilharpiksplate

For tiden brukes speilharpiksplaten fortsatt mer i skapmarkedet. Egenskapen ligner bakemalingsdørbrettet, det vil si mote, rik farge, god vannmotstand, men den er ikke slitesterk, lett å ripe, og høytemperaturmotstanden er ikke veldig god, så den har høye krav for farge og forfølgelse


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

bare hvite kjøkkenskapsdører
skifte av skapdører
skap med dører
prefabrikkerte skapdører
Kun skapfronter