Vet du hvilket materiale som er bra for skapdør

- 2022-01-10-

Kvaliteten på skapdøren påvirker kvaliteten på skapet. Skjønnheten til skapdøren er mye forbedret. Så hvilke av de mange forskjellige skapdørmaterialene passer for ditt hjem? La oss se.

1. Massivtretype: skapdørpanelet er laget av heltre, og dørkarmen er heltre, hovedsakelig i kirsebær-, valnøtt- og eikfarger.

Dørkjernen er laget av plate med middels tetthet med massivt treskinn. I produksjonen er konkav konveks form vanligvis laget på overflaten av massivt tre, og ekstern spraymaling påføres for å opprettholde tømmerfargen og den vakre formen.

Dette kan sikre den spesielle visuelle effekten av massivt tre, og kombinasjonen av karm og kjerneplate kan sikre styrken til dørpanelet.

2. Brannsikker bretttype: Brannsikkert skapmateriale av bordtype er det mest brukte dørmaterialet for tiden.

Den har mange fordeler, som slitestyrke, høy temperaturbestandighet, ripebestandighet, penetrasjonsmotstand, enkel rengjøring, fuktsikker, fargebestandighet, delikat berøring og rimelig pris.

skapdør

3. Støpt skap: Materialet til støpt skap er basert på tetthetsplate, med PVC-overflate som finer, som er dannet ved høytemperatur-varmpressing. Det er delt inn i matt støpebrett og høyglans støpebrett, som kan bearbeides i forskjellige former.

4. Metallteksturtype: materialstrukturen til skapdørplaten av metallteksturtypen er metallplaten eller imitasjonenn metallplate limt på platen med middels tetthet etter spesiell oksidasjonsbehandling, fin trådtrekking og polering, og overflaten danner et tett beskyttende lag.

Denne typen skapdørplatemateriale har utmerket slitestyrke, høy temperaturbestandighet, korrosjonsbestandighet og enkelt daglig vedlikehold, fin tekstur, lett å rengjøre, lang levetid.

5. Malingsbaketype: materialtypen malingsskap, "bakemalingen" som brukes til skap beskriver bare én prosess, det vil si at grunnmaterialets dørplate behandles med maling etter å ha blitt varmet opp og tørket i tørkerommet.

Egenskapene til dørpanelmaterialet til malingsbordskapet er lyse farger, lett å forme, sterk visuell påvirkning, veldig vakker og moteriktig, utmerket vanntett ytelse, sterk anti-forurensningsevne og lett å rengjøre.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

utskifting av hvite kjøkkenskapdører
shaker kjøkkendører
hvor kan jeg kjøpe kjøkkenskapdører
skapdører i eik
utskifting av kjøkkenskapsskuff